saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Butiksmedarbetare på korttidsuppdrag i Västerås

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-10-08

Ansök nu

Butiksmedarbetare på korttidsuppdrag i Västerås

Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker nu för kunds räkning en ny butiksmedarbetare på deltid under en kortare period. Vår kund är verksam inom teknik/installation och erbjuder installationsprodukter, arbetskläder, verktyg och maskiner. Detta är en perfekt möjlighet för dig som studerar eller har ett annat deltidsjobb att kombinera med!

Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av upplockning i butiken, kundservice, godsmottagning och truckkörning. Ditt huvudområde kommer bland annat vara att finnas på plats på morgnarna för att ta emot inkommande leveranser. I dina arbetsuppgifter ingår hela tiden service gentemot kunderna, då du alltid är företagets ansikte utåt när en kund kommer in i butiken.

Personprofil
Vi söker dig som vill jobba med butiksförsäljning, service samt har allmän teknisk bakgrund och/eller byggkunskaper. Vi ser gärna att du som söker har arbetat med någon form av lagerhållning och det är ett krav att du har truckkort. Tjänsten innefattar daglig kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Det är högst meriterande om du har arbetat i butik tidigare och har kunskap inom teknik- och el. Vidare ser vi att du som söker är initiativtagande och driven. Du är även en person som har ett öga för vad som skall göras, och att du hjälper till där det behövs.

Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning vid sidan av denna tjänst, så som exempelvis studier eller annan deltidstjänst.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butiksbiträde.

Övrigt
Omfattning: Deltid, uppdraget gäller ca 1-2 månader
Arbetstid: Måndag - fredag, ca kl. 06-11
Plats: Västerås
Start: September

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se. Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Butik, butiksmedarbetare, butiksbiträde, butikssäljare, el, teknik

Dela detta jobb

logo
Butiksmedarbetare på korttidsuppdrag i Västerås

PerformIQ