saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Butiksmedarbetare till Byggvaruhuset i Svenstavik

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Butiksmedarbetare till Byggvaruhuset i Svenstavik

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Byggvaruhuset.

Om företaget

Byggvaruhuset ägs av Magnus Nilsson och har funnits i familjens ägor sedan 1972. Företaget har idag nio anställda och ligger i Svenstavik i södra Jämtland. Butiken har ett brett sortiment och ingår i fackhandelskedjorna Bolist och ELON, och har en kundkrets som består av både företag och privatpersoner. Företagskulturen präglas av en teamkänsla och starkt kunnande vilket gör att dom kan ge en förstklassig service till sina kunder. Byggvaruhusets målsättning är att fortsätta deras starka tillväxt.

Arbetsuppgifter

Rollen som butiksmedarbetare innebär att möta kunder i butiken och hjälpa dom att hitta rätt vara för deras behov, kassabemanning samt uppackning och beställning av varor. Du hjälper även kunder som inkommer genom telefon och mail, samt har du kontakt med leverantörer gällande produkter och priser. Vidare kommer du att formulera och sammanställa offertförslag till kunder, beräkna material och vitvaror samt kostnader för begärda offerter.

• Hjälpa inkommande kunder med deras behov
• Formulera offertförslag
• Beräkna material och kostnader

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom bygg
• Erfarenhet av byggbranschen
• Goda datorkunskaper
• B-körkort
• Meriterande med erfarenhet inom butik eller försäljning, gärna inom bygg, järn, färg och vitvaror/hemelektronik

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra. För att trivas i den här rollen gillar du att jobba i ett högt tempo och du kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Svenstavik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bygg, säljare, försäljning, varuhus, butik, butikssäljare, butiksmedarbetare, byggvaror, snickare, hantverkare, Svenstavik, rekrytering

Dela detta jobb

logo
Butiksmedarbetare till Byggvaruhuset i Svenstavik

Bravura