saljjobb.se

Logga

Butikssäljare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Butikssäljare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Som butikssäljare hos oss är du ansvarig för att alla kunder som är i butiken går därifrån med ett leende på läpparna och rätt produkter i varukorgen!

Dina arbetsuppgifter utöver att ge våra proffskunder Malmös bästa service är allt ifrån orderläggning, marknadsföra kampanjer till att hjälpa till att plocka upp i hyllorna.


KVALIFIKATIONER
För att lyckas i denna roll behöver du vara serviceinriktad, strukturerad och framförallt älska att bygga långsiktiga relationer.

Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och intresserad av att sälja.

Du bör ha en bakgrund som säljare i butik, bygg/industri- eller järnhandel.
ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Malmö City.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Platschef Daniel Slätteskär på telefonnummer 040-625 85 18.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 30 november eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 200 anställda och beräknas omsätta 8 miljarder kronor under 2019. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.

Dela detta jobb

Logga
Butikssäljare

Derome Byggvaror & Träteknik AB