saljjobb.se

Logo

Butikssäljare med intresse för säljkarriär Västerås

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-02

Ansök nu

Butikssäljare med intresse för säljkarriär Västerås

Vad söker vi?

En unik tjänst utlyses där vi söker en person med intresse för professionell försäljning. Du börjar som Butikssäljare och vi vill att du har som målsättning att arbeta som Account Manager på sikt. Både som Butikssäljare och Account Manager arbetar du långsiktigt, tillsammans med teamet, för att utveckla regionens kunder. Vi söker dig med ambition att gå vidare i organisationen.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 28 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Du kommer att arbeta tillsammans med en senior kollega med att driva och utveckla vår professionella butik i Västerås. Du får stor egen frihet och ansvar att utöva entreprenörskap för att utveckla det regionala kundsamarbetet. Du arbetar mot tydliga mål i ett engagerat team.

Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till utveckling. Följer du utvecklingsplanen och arbetar målinriktat finns goda chanser att gå in i en roll som Account Manager.

Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag. Ena stunden kavlar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du vår revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att vårda de goda relationerna med våra kunder samt att hjälpa dem hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar utomordentlig utbildning samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team och har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen.

Varför ska du söka?

Detta är en unik tjänst där du får möjlighet att starta din karriär i butik. Det är en utbildning och erfarenhet som du kommer ha stor nytta av under din kommande tid på Hilti.

Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • Har några års försäljningsvana. Erfarenhet av byggbranschen eller branschbutik är meriterande.
  • Har ett genuint intresse för tekniska produkter, försäljning och att skapa långsiktiga affärsrelationer.
  • Har hög social förmåga samt är ansvarsfull, serviceinriktad och ordningsam.
  • Har ett högt driv och finner motivation i utmaningar.
  • Är van vid att arbeta självständigt, men uppskattar också att ingå och utvecklas i ett team.
  • Har en god kommunikationsförmåga samt är strukturerad, engagerad och målinriktad.
  • Delar våra grundvärderingar: Mod, Integritet, Teamwork och Engagemang.
  • Innehar B-körkort.
  • Är bosatt i Västerås med omnejd.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Team Leader Jakob Örneberg 0730-624881.

Intresserad av att få reda på hur Hilti arbeta med mångfald och inkludering? https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Dela detta jobb

Logo
Butikssäljare med intresse för säljkarriär Västerås

Hilti Svenska AB