saljjobb.se

Sweden, Skåne, Trelleborg

Business unit: Paints and Coatings

About AkzoNobel

AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig. För mer information, vänligen besök www.akzonobel.com.

Responsibility

Nordsjö Idé och Design ingår i AkzoNobel Decorative Coatings AB. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, badrumsinredning, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 130 butiker i kedjan i Sverige.
 
Till vår Nordsjö Idé & Design butik i Trelleborg söker vi nu en färgglad och utåtriktad butikssäljare. I rollen som butikssäljare möter du både proffs och konsument, där du är länken mellan kunden och våra produkter. Med stort engagemang för service och produktkunskap säljer du färg, tapeter, golv och tillbehör.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Kundservice och försäljning av färg, tapeter, golv och verktyg mot målare och privatpersoner.
- Butiksarbete med inslag av beställningar, hantering av inleveranser och uppackning av varor
- Visual merchandising
 
Detta är en tillsvidareanställning på deltid (50%). Butiken är placerad i Trelleborg.

Job requirements/Candidate profile

Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som uppfyller mer än vad kunden förväntar sig. Genom att ge ett pålitligt och professionellt intryck är du kort och gott ”målarens bästa vän”. För att du ska känna dig hemma och trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Kundservice och försäljning faller sig naturligt för dig och vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete.
 
Vi ser gärna att du har:
- Erfarenhet av arbete inom service och försäljning

- Meriterande med erfarenhet från färgbranschen

- Mycket goda kunskaper i det svenska språket

Vad erbjuder AkzoNobel?

Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!
 
Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! Vi tar även emot ansökningar via mail: TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Jan Ohlsson, butikschef, +46 708254809
 
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Talent Acquisition Partner, +46 708358690

Butikssäljare Nordsjö Idé och Design Trelleborg,

Företag Akzo Nobel
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb