saljjobb.se

Sweden, Uppsala,

Business unit: Paints and Coatings

About AkzoNobel

AkzoNobel has a passion for paint. We’re experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands – including Dulux, International, Sikkens and Interpon – is trusted by customers around the globe. Headquartered in the Netherlands, we operate in over 80 countries and employ around 35,000 talented people who are passionate about delivering the high performance products and services our customers expect. For more information please visit www.akzonobel.com.

Responsibility

Brinner du för kundservice och försäljning? Då kan du vara vår nästa butikssäljare!
 
Till vår Nordsjö Idé & Design butik i Uppsala söker vi nu en färgglad och utåtriktad butikssäljare. I rollen som butikssäljare möter du både proffs och konsument, där du är länken mellan kunden och våra produkter.
 
Med stort engagemang för service och produktkunskap säljer du färg, tapeter, golv och tillbehör.
Tjänsten innefattar även hantering av inleveranser, uppackning av varor samt att hålla butiksmiljön i bästa skick för våra kunder.

Job requirements/Candidate profile

Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som uppfyller mer än vad kunden förväntar sig. Genom att ge ett pålitligt och professionellt intryck är du kort och gott ”målarens bästa vän”. För att du ska känna dig hemma och trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Kundservice och försäljning faller sig naturligt för dig och vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete. Det är en stor merit om du har erfarenhet inom färgbranschen eller åtminstone en grundläggande förståelse för våra produkter. Du har goda kunskaper i det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga. 

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på deltid (75%) i Uppsala. Arbete på kvällar samt helgarbete (lördagar) förekommer.
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar även emot ansökningar via mejl: TalentResourcing.SE@akzonobel.com
 
I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Mer om oss

Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige.
 
AkzoNobel har en passion för färg. Vi är experter i det stolta hantverket att utveckla och tillverka färg och vi har satt standarden för färg och kulörer sedan 1792. Vår förstklassiga portfölj av varumärken - inklusive Nordsjö, International, Sikkens och Interpon - är betrodd av kunder runt om i världen. Vi har huvudkontor i Nederländerna och är verksamma i över 80 länder. Våra 35 000 talangfulla medarbetare brinner för att leverera de högpresterande produkter och tjänster våra kunder förväntar sig.
 
Glöm inte att följa oss på  LinkedInochFacebookför regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Butikssäljare Nordsjö Idé och Design Uppsala,

Företag Akzo Nobel
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb