saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Butikssäljare sökes till Procurator i Landskrona

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-03

Ansök nu

Butikssäljare sökes till Procurator i Landskrona


Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.


Butikssäljare sökes till Procurator i Landskrona

Är du en serviceinriktad person som brinner för en bra kundupplevelse? Har du ett gediget intresse för försäljning och en förmåga att driva dig själv framåt? Vill du arbeta i en livsviktig organisation där du blir ansiktet utåt? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Butikssäljare arbetar du med försäljning av Procurators produktutbud i butik. Din kundbas består främst av företagskunder och erbjuds allt från personligt skydd till emballage. Du har en nyckelroll i att erbjuda Procurators kunder förstklassig service och ansvarar även för att skapa en inbjudande miljö. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Försäljning och rådgivning av Procurators produktutbud, framförallt till företagskunder. 

  • Se till att butiken är välkomnande. 

  • Vara behjälplig vid utprovning av kläder. 

  • Till viss del arbeta med säljadministration, såsom beställningar och orderläggning. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Butikssäljare är du en människokännare med service ut i fingerspetsarna. Du räds inte att ta initiativ och värderar en god kundupplevelse högt. Du känner dig bekväm i din försäljning och har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Vidare är du en prestigelös lagspelare som drivs av att leverera resultat samt att du på ett naturligt sätt skapar goda relationer. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Tidigare erfarenhet från butiks- och/eller konceptförsäljning.

  • Meriterande med erfarenhet inom B2B-försäljning. 

  • God dator- och systemvana, meriterande med kunskap inom SAP. 

  • Flytande svenska samt god engelska i tal och skrift. 

  • B-körkort. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Butikssäljare är ett konsultuppdrag på heltid på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos Procurator som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag och du ingår i ett team som värderar en god gemenskap högt. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Butikssäljare sökes till Procurator i Landskrona

Eterni Sweden AB