saljjobb.se

Logo

BUTIKSSÄLJARE Stockholm

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

BUTIKSSÄLJARE Stockholm

Vad söker vi?

Vi söker nu en butikssäljare som vill vara med och fortsätta att skapa en attraktiva och framgångsrik butik i Kista. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som butikssäljare på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet tillsammans med ditt team. Till denna position söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull och som tycker att bra service är nyckeln till en fantastisk butiksupplevelse.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 28 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

Vi tror att detta är en perfekt roll för dig somvill utvecklas i ett dynamiskt företag och som med högt engagemang ochproaktivitet vill arbeta med teknisk försäljning mot företagskunder. Vi kommeratt ge dig stort eget ansvar för att driva och utveckla din butik ochkundsamarbetet med företagskunder i butikens upptagningsområde. Du får stortutrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell,värderingar och strategi. Det är en praktisk och självständig roll där dudemonstrerar och säljer Hiltis produkter och tjänster. Du arbetar mot tydligamål tillsammans med engagerade kollegor i teamet.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll som exempelvis utomordentlig utbildning och introduktion inom såväl produkter, bransch, försäljning som företagskultur, samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du får möjligheten att arbeta i en proffsbutik under dagtid på vardagar. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Ge det lilla extra så säkerställer vi utvecklings- och karriärmöjligheter.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av människor ocherfarenheter i våra team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga,oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept medfriskvårdsbidrag, friskvårdstimme, pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • Har några års erfarenhet av byggbranschen eller branschbutik. Försäljningserfarenhet är meriterande.
  • Har ett genuint intresse för tekniska produkter, försäljning och att skapa långsiktiga affärsrelationer.
  • Har hög social förmåga samt är ansvarsfull, serviceinriktad och ordningsam.
  • Har ett högt driv och finner motivation i utmaningar.
  • Är van vid att arbeta självständigt, men uppskattar också att ingå och utvecklas i ett team.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Team Leader Magnus Kits på 0722-425532

Dela detta jobb

Logo
BUTIKSSÄLJARE Stockholm

Hilti Svenska AB