saljjobb.se

Butikssäljare Storel Spånga

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2019-09-26

Ansök nu

Butikssäljare Storel Spånga

Arbetsuppgifter
Som Butikssäljare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för orderregistrering, service och försäljning i butiken till våra kunder. 

Kvalifikationer
Du som söker jobbet har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller har motsvarande erfarenheter som vi bedömer som likvärdiga, för rätt person, dock inget krav. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom något som vi ser som en fördel. Har du en spetskompetens inom ett produktområde är även detta en fördel. Det här med sälj är också rätt viktigt för oss, därför bör du ha någon form av säljutbildningen och erfarenheter eller rent av vara född som säljare. Goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper
För att passa in hos vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det här med att hänga med i utvecklingen är verkligen din grej, du vill framstå som kompetent och kämpar för att bli det. Samtidigt som du ofta kommer med idéer och nya angreppsätt i frågor kopplat till kundnytta med en förmåga att omvandla idéer till praktik som leder till resultat. Viktigt också att du har ett ordningssinne för butiksarbetet där in och utleveranser ingår i sysslorna tillsammans med presentation av kampanjer och övriga sortimentet. 

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta platschef Per-Johan Alberts som du når på telefonnummer 08-474 81 68   

Du kan läsa mer om Storel på storel.se samt rexel.se.

Om företaget
Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 29 platser med ca 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Vi erbjuder branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar våra trogna kunder. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Rexelkoncernen har närvaro i 26 länder med ca 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Dela detta jobb

Butikssäljare Storel Spånga

Rexel Sverige AB