saljjobb.se

Butikssäljare till Nordsjö Idé och Design Munkebäck/Hisingen

Företag Akzo Nobel
Ort
Utgår

2021-04-16

Ansök nu

Butikssäljare till Nordsjö Idé och Design Munkebäck/Hisingen

Nordsjö Butiker AB är ett helägt dotterbolag till AkzoNobel Decorative Coatings AB och ingår i Nordsjö Idé & Design-kedjan. Nordsjö Butiker säljer färg, tapet, golv och tillbehör till konsument och proffs (främst måleri). I kedjan ingår såväl Nordsjös helägda butiker som externa återförsäljare. Idag ingår ca 170 butiker i kedjan i Sverige. 

Vem är du? 

Du har en stor passion för färg och känner stolthet i det arbete du gör. Du tycker det är viktigt att ha kunden i fokus och du trivs med att ge råd kring kulör och känsla. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som överträffar kundens förväntningar. För att du ska trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Som person sprider du glädje och härlig energi bland dina medarbetare, men också till kunderna. Du är dessutom lyhörd och serviceminded.  

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom service och försäljning samt ett intresse för tapeter, kulörer och design. Har du erfarenhet från färgbranschen är det meriterande men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver det har du goda kunskaper i det svenska språket. 

Vad kommer du att arbeta med? 

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där vi tillsammans i vårt team samarbetar för att dela med oss av vår kunskap och passion för färg till våra kunder. I vårt sortiment har vi dessutom tapeter, arbetsverktyg, spackel, golv med mera. Du kommer att få utvecklas och bli ett proffs på att hjälpa både privatpersoner och målare med bland annat färgsättning och stilhjälp. Som butikssäljare hos oss sätter du alltid kunden i fokus. 

I ditt dagliga arbete kommer du huvudsakligen att arbeta med: 

  • Kundservice och försäljning av färg, tapeter, golv och verktyg.

  • Butiksarbete med inslag av beställningar, varuplock, hantering av in- och utleverans av varor och skyltning i butiken. 

  • Du arbetar med rådgivning och färgval för både inomhusprojektet och utomhusprojektet.

Ytterligare information

Tjänsten är en behovsanställning baserad i Nordsjö Idé och Design butikerna i Munkebäck och Hisingen.

Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! 

Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Marko Bolin, butikschef, 
+46 708355153.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Talent Acquisition Partner, +46 708358690

Dela detta jobb

Butikssäljare till Nordsjö Idé och Design Munkebäck/Hisingen

Akzo Nobel