saljjobb.se

Butikssäljare till Selga Göteborg

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Butikssäljare till Selga Göteborg

Till Selga i Göteborg söker vi nu med ljus och lykta efter vår nya kollega som kommer bidra till vårt team som Butikssäljare.

Som butikssäljare hos oss på Selga blir du vårt ansikte utåt, du som dagligen har förmånen att möta våra besökande kunder och hjälpa dem tillrätta med  deras frågeställningar och leverera bra lösningar. Hos dig finns inte fraserna går inte, kan inte eller den är slut. Du drivs istället av devisen, ”Det ordnar vi!”

Som Butiksäljare hos oss på Selga är en av dina huvuduppgifter att tillsammans med dina kollegor i butiken ansvara för butiksförsäljningen på filialen. I arbetet ingår att ge service till våra butikskunder, sköta sedvanliga butikssysslor och aktivt medverka till att utveckla butiksförsäljningen.

För att trivas hos oss bör du ha ett stort intresse för teknik. Du har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Detta är dock inget krav, vi tror man kan komma långt med en vilja att lära samt ett stort intresse för innovativa och tekniska produkter och lösningar. Med en servicekänsla utöver det vanliga och ett lösningsorienterat mindset tror vi du kan passa väl in.

En förutsättning är en god datavana och att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på SELGA vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!
Ansök med CV och ett personligt brev, där du berättar varför just du är rätt för den här tjänsten. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Rikard Ranieli, Filialchef som du når på telefonnummer 031-695506 .

Du kan läsa mer om SELGA på selga.se samt rexel.se. 

Om företaget
Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder (2018). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Rexel på rexel.se

Dela detta jobb

Butikssäljare till Selga Göteborg

Rexel Sverige AB