saljjobb.se

logga

Butikssäljare till Skånsk Fönstermiljö i Malmö

Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Butikssäljare till Skånsk Fönstermiljö i Malmö

Vi på Skånsk Fönstermiljö erbjuder kundanpassade högkvalitativa solskyddslösningar för professionella miljöer och privatkunder, där såväl funktion som design är viktig för våra kunder. Vi är en trygg helhetsleverantör inom solskydd – invändiga som utvändiga. Det är enkelt att samarbeta med oss vare sig om man är arkitekt, fastighetsbolag eller privatperson. Bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, butiker, banker, restauranger, kulturbyggnader, byggföretag och industrier – som alla fått bättre klimat.

Läs mer om oss på https://www.skanskfonstermiljo.se/

Din nya tjänst
Som butikssäljare på Skånsk Fönstermiljö kommer du att arbeta med både privatkunder och företagskunder. I denna roll kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att ta emot kunder i vår butik och vägleda dem i deras produktval. Utöver dina ordinarie arbetsuppgifter i rollen som butikssäljare finns det även möjlighet att vara delaktig i andra administrativa arbetsuppgifter, så som offerterhantering och/eller hantera frågeställningar/arbetsuppgifter rörande vår hemsida

Som butikssäljare hos oss kommer du att:

  • fungera som en konsultativ specialist inom vårt produktområde

  • hantera prisförfrågningar

  • identifiera nya affärsmöjligheter

  • uppdatera information i vårt affärssystem  – HantverksData –  samt tillhörande administration

Du rapporterar direkt till vår VD. Vårt mål på Skånsk Fönstermiljö är att växa, vilket skapar möjlighet för alla våra medarbetare att vara med på en spännande resa och utvecklas inom bolaget.

Din bakgrund
Vi söker dig som har något års erfarenhet från en liknande roll. För att bli framgångsrik i rollen hos oss behöver du ha:

  • avslutad gymnasieutbildning

  • erfarenhet av service och försäljning, gärna från en roll som butikssäljare

  • goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

  • erfarenhet från fastighetsbranschen, byggbranschen eller motsvarande ser vi som meriterande

  • körkort B

Personliga egenskaper
Vi söker efter en serviceorienterad medarbetare med intresse för kundrelationer. Du har öga för service och är duktig på att bygga relationer med våra kunder som både genererar lojalitet och försäljning. Eftersom vi erbjuder måttanpassade produkter är det viktigt att du är noggrann när du tar emot beställningar från våra kunder. Hos oss är kundnöjdheten det viktigaste och du erbjuder alltid ett professionellt och förstklassigt bemötande av våra kunder. Vi har ett prestigelöst klimat och vi är duktiga lagspelare som gärna hjälper våra kolleger vid behov.

Vi erbjuder
Skånsk Fönstermiljö erbjuder en varierande och spännande tjänst fylld med dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling. Vi har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med placering i Malmö. Arbetstiden är vanliga kontorstider och vi erbjuder flexibla arbetstider . Vi tillämpar självklart kollektivavtal.

Ansökan
Låter det intressant? Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor vänligen kontakta Johan.bengtsson@skanskfonstermiljo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Butikssäljare till Skånsk Fönstermiljö i Malmö

Roi Rekrytering Sverige AB