saljjobb.se

Butikssäljare till Skövde

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2020-07-22

Ansök nu

Butikssäljare till Skövde

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värderar olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Skövde Anställningsform: Vikariat

Om tjänsten
Vi söker en butikssäljare till vår butik i Skövde där fokus är att tillsammans med dina kollegor sälja företagets produkter och tjänster. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Tjänsten är ett heltids vikariat på cirka 1 och ½ år med placering i Skövde. Start enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Som butikssäljare kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för den dagliga driften i butiken. I arbetet ingår kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder och att bistå dessa med teknisk information och rådgivning. Vidare ingår även att sköta beställningar, uppackning och påfyllning av varor. Du arbetar hela tiden för att gemensamt med dina kollegor uppnå företagets uppsatta mål.

Vi söker dig med:

  • Gymnasiekompetens eller erfarenhet förvärvd på annat sätt
  • Kunskap om branschen med intresse för försäljning
  • Goda tekniska kunskaper
  • Meriterande för tjänsten är erfarenhet av elinstallation, alternativt försäljning.

Vi söker dig som är en positiv och engagerad person som har ett genuint intresse av att hjälpa andra. Vi ser gärna att du är utåtriktad och lyhörd inför våra kunders önskemål och har ett stort fokus på att hitta lösningar. Vidare är du bra på att driva igenom idéer och motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål och vill se resultat. Vi lägger vid denna rekrytering stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Inför en anställning på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll!

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Stellan Carlsson, Säljchef Region Mellan, +46705309682. Välkommen in med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Butikssäljare till Skövde

Elektroskandia