saljjobb.se

Butikssäljare till Sundsvall

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Butikssäljare till Sundsvall

Elektroskandia söker Butikssäljare till Sundsvall med intresse för service och utveckling!

Vi söker nu en driven butikssäljare till vår butik i Sundsvall med bakgrund inom el samt intresse för service och utveckling. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningar! Om du vill arbeta på ett företag med goda utvecklingsmöjligheter som satsar på sina medarbetare genom kompetensutveckling och intern rörlighet, då kan vi på Elektroskandia vara bolaget för dig!

 

Arbetsuppgifter

I rollen som butikssäljare fokuserar du på att sälja företagets produkter samt bistå kunder med teknisk rådgivning. Du arbetar för att ge bästa möjliga stöd för aktiv försäljning till kund i butik och per telefon. I arbetet ingår även en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företaget samt våra tjänster och erbjudanden. Du jobbar tillsammans med dina kollegor för att gemensamt uppnå företagets uppsatta mål.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasiekompetens eller erfarenhet förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av elinstallation är mycket meriterande.

Vi ser att du har breda kunskaper inom branschen med ett intresse för försäljning, där tidigare erfarenheter av försäljning är meriterande.

Goda tekniska kunskaper och intresse för försäljning är avgörande faktorer för att lyckas med arbetsuppgifterna.

Som person ser vi att du har en positiv attityd där du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi ser även att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Ansökan 
Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Patrik Johansson, Säljchef Region Mitt, Tfn: 060-16 22 46 eller e-post patrik.johansson@elektroskandia.se.

Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31 oktober 2019.

Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Butikssäljare till Sundsvall

Elektroskandia