saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Byggbeslag Umeå söker en Säljande Platschef till Lås & Säkerhet

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Byggbeslag Umeå söker en Säljande Platschef till Lås & Säkerhet

Brinner du för ledarskap, sälj och resultatansvar? Är du intresserad av teknik och redo för nästa steg i karriären?

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning - målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Säljande Platschef kommer du att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar. Det handlar om att leda den dagliga verksamheten, coacha och entusiasmera drygt 9 medarbetare samt arbeta med utveckling, strategifrågor och lönsamhet m.m. i syfte att uppnå enhetens uppsatta mål. Det är en operativ roll med en hel del kundkontakter och att du kommer att tillsammans med dina säljare driva företagets försäljning i området. Rapportering sker till Regionchef Norr.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har ett stort intresse för att kombinera försäljning och ledarskap. Du har slutfört gymnasium samt gärna några års erfarenhet av försäljning och önskvärt om du har varit ledare i någon form. Kanske har du en bakgrund som projektledare, projektör, säljare, servicechef eller kanske gjort mycket bra ifrån dig som ledande tekniker och känner dig redo att axla ett större ansvar.

För att trivas i rollen är du en resultatfokuserad person som trivs med att arbeta mot mätbara mål. Det är en fördel om du även har en god teknisk kompetens och intresserad av siffor. Erfarenhet från lås- och säkerhetsbranschen är meriterande men inget krav.

Vi utgår ifrån att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift samt att du inte förekommer i belastningsregistret. Vidare är du är en van datoranvändare med hantering av Officepaketet, främst Excel.

DIN PERSONLIGHET

Då vi är en liten organisation behöver du vara prestigelös och flexibel med förmåga att omprioritera dagen efter de olika behov som uppstår. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och nyfiken och drivs av att göra affärer som är bra för oss och för kunden. För dig är det viktigt att ha ett starkt team där alla bidrar och samarbetar med varandra så att alla känner delaktighet i att skapa resultat tillsammans.

DU ERBJUDS

Du kommer till en platt organisation med korta beslutsvägar där du kommer ha en viktig roll att se till att enheten expanderar vidare med fortsatt god lönsamhet och är ett välmående kontor.

Till din hjälp har du centrala stödfunktioner och kollegor som kommer att bistå dig i din roll som chef och ledare. Företaget har sedan ett par år påbörjat en förändringsresa vilket innebär en mycket spännande arbetsmiljö med stora möjligheter.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du frågor om rekryteringen går det bra att kontakta rekryteringskonsult Cathrine Lind, 070-5770618 eller Ulrika Nilsson 070-6052323.

Sista ansökningsdag är 31 augusti men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut.

OM BYGGBESLAG

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet som omsätter ca 700 MSEK och har drygt 300 anställda på 16 olika platser i Sverige.

Dela detta jobb

logo
Byggbeslag Umeå söker en Säljande Platschef till Lås & Säkerhet

Jefferson Wells