saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Campaign Coordinator

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-07-11

Ansök nu

Campaign Coordinator

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2020 var 8,9 miljarder SEK.

Till vårt kampanjteam söker vi nu en vikarierande Campaign Coordinator som tillsammans med övriga i kampanjteamet ska ansvara för att operativt genomföra kampanjarbetet så effektivt och kvalitativt som möjligt för att få bästa möjliga effekt i Julas samtliga försäljningskanaler.

Det här gör man som Campaign Coordinator

I rollen som Campaign Coordinator kommer du jobba efter fastlagd kampanjplan där din uppgift är att säkerställa produkterbjudandet och kvaliteten i kampanjprocessens alla delar. Kampanjteamet fungerar som koordinerande brygga i kampanj- och aktivitetsprocessens olika delar. Teamet arbetar tvärfunktionellt mot Marknad, Inköp, Drift samt Logistik. I den mycket omfattande kampanjprocessen kommer du jobba med bland annat produktval för olika media, prisavstämning, säljstyrning, leveransavstämning, uppföljningsarbete, korrekturläsning, lokala anpassningar i kampanjer, artikeladministration samt prishantering.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom inköp, försäljning, logistik, marknad eller annan erfarenhet som gett dig förståelse för kommersiell försäljning. Du kan ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare alternativt är nyfiken att växa vidare inom inköp och försäljning med kampanjplaneringsarbete.

Det här är du som person

Vi söker en nyfiken lagspelare som trivs att arbeta i en värderingsstyrd organisation. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och metodisk med ett öga för detaljer. Du har ett flexibelt förhållningssätt och trivs att arbeta i en miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras och där du bidrar med egna idéer och initiativ för att hantera nya utmaningar. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och trivs med att samarbete både inom och utanför den grupp du tillhör.

Bra att veta

Tjänsten är ett föräldravikariat med start omgående och fram till mars 2023 med placering på Julas huvudkontor i Skara. Startdatum: Enligt överenskommelse. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

Sista ansökningsdag är 2022-07-11. Frågor besvaras av Jonny Norberg, Kampanjchef, jonny.norberg@jula.se. Vi arbetar med löpande urval under ansökningstiden.

Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och nyfikenhet. Är du intresserad av att vara med på resan – välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Campaign Coordinator

Jula AB