saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Campaign Manager till BMW Northern Europe

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-16

Ansök nu

Campaign Manager till BMW Northern Europe

Vi söker nu en Campaign Manager till en av världens mest ledande tillverkare av bilar och motorcyklar – BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion för marknadsföring!

Om rollen och dina ansvarsområden
• Nära samarbete med byråer för att utveckla marknadskampanjer
• Samarbeta med Digital Content Manager och Digital Marketing Performance Manager för att säkerställa information och kvalitet
• Implementera marknadsplaner och se till så att rätt material och kampanjer går ut i rätt kanaler
• Ansvara för att utveckla lokala varumärkes- och marknadsstrategier
• Informera interna och externa samarbetspartners om kommande kampanjer och marknadsaktiviteter
• Budgetansvar för lokala kampanjer
• Arbeta med KPI:er samt utvärdera, övervaka och följa upp kampanjresultat
• Koordinerande samarbete med andra avdelningar (mycket nära samarbete med exempelvis försäljningsavdelningen, CRM, Financial Services)
• Nära samarbete med nordiska kollegor för att säkra kvalitet genom hela kampanjflödet

I rollen som Campaign Manager kommer du att övergripande ansvara för all marknadskommunikation för den svenska marknaden. Du kommer att ha många interna och externa kontaktytor för att framgångsrikt driva marknadskampanjerna framåt tillsammans med dina nordiska kollegor.

Om dig vi söker
• Högskoleexamen inom Marknadsföring/Kommunikation eller motsvarande
• Några års arbetslivserfarenhet av liknande roll i ett komplext bolag
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Arbetat projektledande med digitala kampanjer i en internationell miljö
• Förståelse för samarbetet med byråer gällande marknadskampanjer

För att lyckas i rollen ser vi att du är en självgående, flexibel och businessorienterad person med mycket god kommunikationsförmåga. Du har erfarenhet av planering och utförande av digitala marknadskampanjer och nära samarbete med byråer. Vidare är du lösningsorienterad, proaktiv och en team-player som trivs med att arbeta med många kontaktytor. Det är av största vikt att du är en van projektledare med strategisk förståelse som kan leverera resultat mot snäva deadlines.

Om BMW
Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje. Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar – inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

Intresserad?
Tjänsten är ett föräldravikariat på 12 månader hos BMW. Tjänsten är på heltid med tillträde i september eller enligt överenskommelse. Du är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym och dagliga träningspass. En del resande kan förekomma i tjänsten. Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning i denna rekrytering. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se

 

Dela detta jobb

Logo
Campaign Manager till BMW Northern Europe

Jurek