saljjobb.se

Category Business Developer till Elfa i Malmö

Ansök nu

Category Business Developer till Elfa i Malmö


Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


CATEGORY BUSINESS DEVELOPER TILL ELFA I MALMÖ

Har du tidigare erfarenhet av att driva projekt i en internationell miljö? Har du ett brinnande intresse för heminredning och ett öga för detaljer? Drivs du av att leverera resultat, agera affärsmässigt och tänka strategiskt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Category Business Developer hos Elfa, är din huvuduppgift att driva utvecklingen av kategorin, både vad gäller existerande och framtida sortiment. Du arbetar i nära samarbete med Elfas ägare, The Container Store, samt med Elfas Skandinaviska/Europeiska säljbolag, tar en aktiv roll i utvecklingsprojekt och ansvarar för att utveckla Elfas sortiment. Därutöver håller du dig ständigt uppdaterad på marknaden, trender, konsumentbeteenden och konkurrenter.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

 • Utveckla kategorin och Elfas framtida sortiment

 • Leda utformningen och uppdateringen av sortimentstrategin

 • Ansvara för strategisk prissättning av Elfas produktportfölj

 • Revidera sortimentsstrategin och dess målsättningar

 • Leda de faser av produktutvecklingsprocessen som handlar om förstudie, konceptualisering samt uppföljning

 • Kartlägga och analysera rådande marknadsläge och trender

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Category Business Developer, tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i och driva projekt i en internationell miljö. Du har ett stort intresse för inredning och en känsla för material och trender. Vidare är du självständig, lösningsorienterad och drivs av att leverera resultat. Du agerar affärsmässigt och tänker strategiskt samt har en förmåga att se detaljer. Därutöver trivs du med att arbeta självständigt, har ett stort engagemang för ditt arbete och tar dig framåt genom ett strukturerat arbetssätt.

Vi tror att du har:

 • Minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande roll

 • En akademisk bakgrund inom exempelvis ekonomi

 • Erfarenhet av att arbeta och driva projekt i en internationell miljö

 • Erfarenhet av arbete med kategori- och portföljutveckling

 • God samarbets- och kommunikationsförmåga

 • Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Category Business Developer är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa på deras kontor i Malmö. Category Business Developer är en del av Business Area Category-teamet och du rapporterar till BA Manager. Antalet resdagar (främst till vår produktionsenhet i Västervik) uppskattas till runt 20-30 per år.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Category Business Developer till Elfa i Malmö

Eterni Sweden AB