saljjobb.se

logga

Category Manager Nordics för Addnature (Föräldrarvikariat)

Ort
Utgår

2021-07-30

Ansök nu

Category Manager Nordics för Addnature (Föräldrarvikariat)

Om oss

Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare och löpare med en passion för äventyr och outdoor. Addnature ägs av Internetstores som är en av Europas största inom både cykling och friluftsliv. Shopparna i Norden har utvecklats starkt under senaste år och innehar idag en ställning som experter på såväl e-handel som försäljning i våra fysiska butiker.

Vi har stort fokus på att hålla en mycket god kvalitet på sortimentet och kundernas förväntningar på oss är höga. Vi har en stark tillväxt och mycket ambitiösa expansionsplaner och söker nu dig som är redo att bli en del av att utforma vad Addnature skall stå för sortimentsmässigt i framtiden!

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar är att säkra ett förstklassigt sortiment för våra webshoppar och vår Addnature butik i Stockholm. Du kommer vara en del av ett team om fyra personer i Stockholm men även arbeta tillsammans med kollegor i Stuttgart till viss del. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis att du:

  • Utvecklar relationen med våra leverantörer inom de kategorier du ansvarar för

  • Förhandlar sortiment, volymer och pris med våra leverantörer

  • Väljer ut vårt framtida sortiment i linje med vår långsiktiga strategi

  • Arbetar mycket med Excel vid orderläggning.

  • Har koll på ditt sortiment och dina leverantörers försäljning och styr denna i viss mån.

Vem är du?

Vi förväntar oss att du har tidigare minst 2 års erfarenhet av självständigt inköp, helst från vår bransch eller från inköp av liknande produkter. Vi ser gärna att du är en frilufts- och/eller cykelmänniska och att du som person är både processorienterad, organiserad och duktig på att ha koll på detaljer. Erfarenheter av Jira och Tebleau är meriterande. Du behöver även vara stresstålig och bra på att disponera din egen tid då vi i perioder jobbar mycket för att hinna med tighta deadlines.

Rollen är ett föräldravikariat på 6 månader med start i augusti. Då vi befinner oss i ett expansivt skede kan rollen eventuellt utvecklas till något annat, något vi dock inte kan säga säkert i dagsläget. Låter detta intressant för dig? Skicka då in ditt CV och ditt personliga brev omgående, då urval sker fortlöpande. Om du har frågor, får du gärna kontakta inköpsansvarig Oskar på oskar.eriksson@addnature.com.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Category Manager Nordics för Addnature (Föräldrarvikariat)

Roi Rekrytering Sverige AB