saljjobb.se

Category Manager till AkzoNobel

Företag Akzo Nobel
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-28

Ansök nu

Category Manager till AkzoNobel

Är du motiverad att ta dig an en utmanande roll för att lyfta vårt kategoriarbete till nya nivåer? Är du en lagspelare som trivs i ett företag med ett starkt fokus på samarbete mellan kollegor och funktioner för att uppnå nya framgångar? Har du dessutom passion för färg?

Vi söker vår nästa kollega som Category Manager med huvudansvar för ett brett sortiment och flera olika kategorier för våra butiker i Danmark och Norge.

Som kategorichef hos oss kommer dina huvudsakliga uppgifter och ansvar vara att:

  • utveckla ett brett spektra av kategorier för våra butiker för att säkerställa att vi möter kundernas behov och samtidigt uppnår lönsamhet

  • skapa en heltäckande kategoriinsikt och marknadsförståelse genom kontinuerliga konkurrentanalyser och andra typer av marknadsundersökningar

  • Genomföra professionella inköps- och förhandlingsprocesser i enlighet våra interna kravställningar; att möta affärsbehov, lönsamhet och säkerställa försörjningstrygghet

  • Arbeta i nära samarbete med kategoriaktivering för att identifiera och utveckla försäljningsmöjligheter

  • Utveckla, övervaka och utvärdera produktkampanjprogram för att säkerställa effektivitet.

Vem är du?
För denna roll söker vi dig som har erfarenhet från ett driva ett brett kategoriarbete, gärna med förståelse från fackhandel eller liknande handelsmiljöer. I rollen ska du kunna driva och styra flera projekt samtidigt utifrån affärsprioriteringar.

Som person är du starkt resultatorienterad med god affärsmässig förståelse. Du har exceptionella kommunikations- och presentationsegenskaper som du behöver för att kunna navigera i en komplex miljö med många kontaktytor på flera olika nivåer.

Men det viktigaste av allt är din prestigelösa inställning. I denna roll är mycket av det strategiska kategoriarbetet ogjort och du ska vara redo att kavla upp ärmarna för att få jobbet gjort. Du är en genuin lagspelare som vill bidra till teamets gemensamma framgångar. Vi tror att du gillar att arbeta i hög takt i en föränderlig miljö.

Varför ska du jobba på AkzoNobel? 
Vi på AkzoNobel erbjuder en varm och inkluderande atmosfär där vi arbetar som ett för att nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan 
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrunder som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din möjlighet att få jobba tillsammans med oss!

Tjänsten är på heltid med start efter dina förutsättningar och vårt kontor ligger precis i utkanten av Malmö. Ansök via vårt rekryteringsverktyg. Skulle du stöta på problem med din ansökan så är det inga problem! Maila bara talentresourcing.se@akzonobel.com så får du hjälp. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.  
 
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Bengt Persson, Group Category Manager, +46 730 91 66 17 eller Bengt.Persson@akzonobel.com. 

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Patrik Hassel, Talent Acquisition Manager, +46 702 35 03 44. 

Lite mer om oss
AkzoNobel har passion för färg. Vi är experter inom den ädla konsten att skapa färg och ytbehandlingar, och sätter standarden för måleri och ytskydd sedan 1792. Vår varumärkesportfölj i världsklass – Nordsjö, International, Sikkens, Interpon m.fl. – väljs med förtroende av kunder världen över. Vårt huvudkontor ligger i Nederländerna och företaget är aktivt i 150 länder, med cirka 34 500 talangfulla medarbetare som är starkt engagerade i att leverera högpresterande produkter och tjänster på den nivå som våra kunder förväntar sig.

Dela detta jobb

Category Manager till AkzoNobel

Akzo Nobel