saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Centro Kakel & Klinker söker butiksansvarig säljare till Järfälla

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Centro Kakel & Klinker söker butiksansvarig säljare till Järfälla

Centro Kakel & Klinker söker butiksansvarig säljare till Järfälla

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du bidra till att leverera kakelbranschens bästa kundupplevelse? Har du dessutom ett genuint intresse av försäljning, butiksutveckling och ledarskap? Då kan Centro Kakel vara arbetsplatsen för dig!

Som butiksansvarig säljare för företagets proffskunder, har du en nyckelroll och ett helhetsansvar för butikerna samt arbetsledning av dess fantastiska personal, försäljning, kvalitet och kundupplevelsen. Ditt huvudsakliga mål är att säkerställa en god lönsamhet samtidigt som omsättning och marknadsandel ökas i kombination med att aktivt arbeta med personalen för att få dem att trivas, stimuleras och utvecklas.

Du kommer att ansvara för:
• Arbetsledningsansvar för 2–3 medarbetare.
• Försäljnings- och bemanningsansvar
• Att coacha och utveckla personal för att skapa delaktighet och engagemang.
• Att vara delaktig i säljaktiviteter och framtagning av butikskampanjer.
• Analysera och prognostisera framtida försäljning samt administration.
• Att skapa ett aktuellt och levande showroom för kakel, klinker och badrumsinredning.
• Reklamationshantering.

Du blir en del av ett bolag i en spännande fas där du som Butiksansvarig säljare kommer ha stora möjligheter att påverka Centro Kakels utveckling. Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter i en expansiv verksamhet.

Personprofil
För att passa som Butiksansvarig säljare på Centro Kakel ser vi att du är en trygg och prestigelös ledare med ett starkt affärstänk och en god verksamhetsförståelse. Du är en driven, engagerad, proaktiv lagspelare som motiveras av att arbeta mot utmanade mål. Du har erfarenhet av att arbeta i butik, är van att vägleda konsumenter, och vi ser gärna att du har erfarenhet av säljledning och butiksdrift.

Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat inom kakel branschen eller annan närliggande bransch som innefattar stora ekonomiska beslut. Svenska i både tal och skrift är ett krav.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid mån-fre
Plats: Järfälla

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Sofie Lindström på sofie.lindstrom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Centro är landets äldsta fackmannakedja för kakel och klinker. Centro grundades 1968, då med namnet Centrumkakel. Under åren har flera olika företag inom branschen fusionerats och idag är Centro ett ledande företag i sin bransch med ca 75 anställda och en omsättning om ca 275 mnkr.

 

Dela detta jobb

logo
Centro Kakel & Klinker söker butiksansvarig säljare till Järfälla

PerformIQ