saljjobb.se

Chaufför till Fikaservice

Ort
Utgår

2021-10-17

Ansök nu

Chaufför till Fikaservice

Om arbetsplatsen

Arbetsmarknadsservice arbetar i huvudsak på uppdrag av Arbetsmarknadsnämnden via Arbetsmarknad och Integration (AMI), där vårt huvuduppdrag är att arbeta med utveckling av deltagare/medarbetare som är i en arbetsmarknadsinsats. Det slutliga målet för dessa personer är att gå vidare mot studier och/eller arbete med eller utan stöd på den ordinarie arbetsmarknaden.   

Vi har olika verksamheter där vi arbetar med att utveckla personer mot arbete eller studier. Nu söker vi en chaufför till Fikaservice i Vidingsjö. I rollen som chaufför arbetar du för att handleda och vägleda dessa personer. 

Arbetsbeskrivning

Som chaufför på Fikaservice har du ansvar för hela kedjan inom vår cateringverksamhet. Fikaservice levererar fika och luncher enligt beställningar från verksamheter inom Linköpings kommun. 

I rollen ingår att ta emot och hantera inkommande beställningar. Du samordnar samtliga utkörningar och lägger ett körschema. I rollen ingår även iordningställande och leverans av beställningarna.

Tjänsten kommer att vara en delad tjänst mellan fikaservice och den övriga cafeverksamheten. I Caféet tillreder vi bland annat beställningar till Fikaservice och lagar dagens lunch. Att arbeta i Caféet innebär arbetsuppgifter så som kassahantering, matlagning, städning och diskhantering. Bra att veta är att tunga lyft är vanligt förekommande i tjänsten. I denna tjänst arbetar du även helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasial utbildning. Utöver detta har du B-körkort för manuell växellåda och god lokalkännedom inom Linköpingsområdet. Du ska ha erfarenhet av arbete med livsmedel och matlagning i storkök samt kunskap om livsmedelshantering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av handledning och vägledning av människor som är i en arbetsmarknadsinsats.

Rollen förutsätter att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och har ordning och reda. Då tjänsten är delad mellan Fikaservice och Caféet ställer det även krav på att du är flexibel och har bra känsla för service. Verksamheten kan ha perioder med en hög arbetsbelastning därav bör du även ha en hög stresstolerans. 

Inget personligt brev i din ansökan

Linköpings kommun har valt att ta bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Istället ställer vi urvalsfrågor vid ansökan som ser till den sökandes motivation och intresse samt hur väl denne uppfyller tjänstens kravprofil. Målet är att skapa en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidare

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 7857

Dela detta jobb

Chaufför till Fikaservice

Linköpings kommun