saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

CHG Meridian söker Senior säljare

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

CHG Meridian söker Senior säljare

CHG Meridian söker Senior säljare

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du en bakgrund inom tjänsteförsäljning där du arbetat mot globala företag med längre säljcykler? Har du flera års erfarenhet av försäljning med fokus på goda kundrelationer och långsiktighet? Då kan det här vara tjänsten för dig!

CHG Meridian hjälper kunder att minska sin arbetsbelastning, kostnader och risker genom att erbjuda skräddarsydda IT-lösningar i kombination med finansiering. Våra tjänster fokuserar på hela den tekniska livscykeln, med fokus på hållbarhet och miljö.

Vi är ett internationellt företag med 1200 anställda i över 20 länder. Vi är experter på hållbar teknikledning inom områdena IT, industri och sjukvård och vi har utvecklat skräddarsydda koncept för teknik och tillhandahållit finansiella tjänster för våra kunder sedan 1979.
Vi söker nu dig som kan tackla nya utmaningar med driv och entusiasm och som vill arbeta med spännande uppgifter i ett snabbt växande företag.

I Stockholm sitter du i fräscha lokaler på Drottninggatan tillsammans med 12 kollegor varav 5 arbetar med försäljning.

Som Säljare hos oss kommer du att skapa nya affärer och säkerställa långvariga kundrelationer. Du blir vår representerar ut mot kund där våra värderingar kring hållbarhet och våra ledande teknologilivscykeltjänster på marknaden är centralt.
Med en rådgivande säljmetod kommer du att presentera fräscha och innovativa idéer för att utveckla relationer med nyckelkonton och kundintressenter på alla nivåer.

Personprofil
För att passa i rollen tror vi att du har arbetat med försäljning i minst fem år där du sålt tjänster, helst inom IT mot större globala företag.
Det är viktigt att du har en förmåga att kommunicera, presentera och påverka nyckelintressenter på alla nivåer i en organisation.
Du är proaktiv, strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt med god social intelligens.
Du talar och skriver flytande på svenska och engelska språket.

Det viktigaste av allt är att du har en vilja, ett driv och vill ge allt för att lyckas!

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljare.

Övrigt
Start: omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: heltid och tillsvidare
Arbetstid: heltid, kontorstider med flextid
Plats: Drottninggatan 83, 111 60 Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Mattias Söderberg på 072-157 27 76 alt. mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
CHG-MERIDIAN-koncernen hjälper sina kunder att hantera och finansiera tekniska projekt och processer. Nästan 1 200 anställda i 23 länder ansvarar för en teknikportfölj värd 7,5 miljarder euro (2020) inom IT-, industri- och hälsovårdstekniksektorerna. Vårt huvudkontor ligger i Weingarten, Tyskland.

Från finansiering och upphandling till användning och remarketing har vi teknikhanterings- och finansieringsexpertisen för att erbjuda heltäckande lösningar som är digitala och hållbara. Vi verkar även oberoende av banker och tillverkare. Bland våra kunder finns stora företag, små och medelstora företag och den offentliga sektorn. Vi utvecklar bland annat skräddarsydda ledningskoncept och finansieringsstrategier för den digitala arbetsplatsen (IT), för intelligent logistik (industriell utrustning) och för flexibel finansiering av sjukhusinfrastruktur (hälso- och sjukvårdsteknik).

Vi har hanterat våra kunders teknikinvesteringar i mer än 40 år och täcker nu hela livscykeln från upphandling och användning till dataradering, renovering och remarketing vid våra två teknikcenter i Tyskland och Norge. Kärnan i vår affärsmodell har alltid baserats på begreppet cirkulär ekonomi.

Från och med 2021 är CHG-MERIDIAN koldioxidneutralt. För att uppnå detta undviker, minskar eller kompenserar man alla CO2-utsläpp som genereras av dess affärsverksamhet.

Dela detta jobb

logo
CHG Meridian söker Senior säljare

PerformIQ