saljjobb.se

Företagsinformation
Cleanpipe är ett fullserviceföretag inom AVA- avlopp, vatten och avfall. Vi hjälper er med allt från slamsugning och högtrycksspolning till filmning, infodring av ledningar och transporter av farligt avfall och torrsug.

Tjänstebeskrivning
Cleanpipe söker en ordermottagare till deras kontor i Gunnilse. Arbetstid är vardagar från kl. 06.30-17.00 enligt ett rullande schema.Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start och det förväntas pågå till augusti. Som ordermottagare kommer din främsta arbetsuppgift vara att ansvara för inkommande samtal samt kundkontakt via mail. Du tar emot ordrar och registrerar dem i affärssystem (Visma). Du kommer också svara på frågor gällande leveranser och uppföljning av beställningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med flinka fingrar och huvudet på skaft!
Som person är du flexibel, positiv och utåtriktad för att trivas i rollen som ordermottagare. Du brinner för att ge förstklassig service, du anser du dig vara lättlärd och initiativtagande för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service, kundtjänst eller annan administrationlikaså om du har kunskap i Visma affärssystem. Dina personliga egenskaper kommer att värderas högt för denna tjänst eftersom du kommer representera företaget utåt.
Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Veronica Olsson tel 0707-858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

logga

Cleanpipe söker ordermottagare, kortare uppdrag med omgående start!

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Dela detta jobb