saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Client Accounting Manager

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Client Accounting Manager


CBRE Group Inc. är världens största fastighetskonsultföretag med mer än 100 000 anställda (exklusive filialer). CBRE har varit med i Fortune 500 sedan 2008 och rankades som nummer 122 år 2021. CBRE har också röstats fram till ett av Fortunes ”mest beundrade företag” i fastighetssektorn nio år i rad. CBRE erbjuder rådgivning vid transaktion, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 100 anställda.


CBRE söker Client Accounting Manager

Är du ekonom och redo för ett större ansvarsområde? Vill du arbeta kundnära och vara med på en förändringsresa där du får vara med och utveckla verksamheten? Då kan tjänsten som Client Accounting Manager hos CBRE vara rätt för dig!

Om tjänsten

Som team-/leveransansvarig kommer du tillsammans med övriga kollegor ansvara för redovisningen av kunders fastighetsportföljer, som CBRE förvaltar. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas i en internationell miljö med många kontaktytor och varierande vardag i konsultrollen.

Du arbetar både som ledare av en grupp ekonomer men även operativt i kunduppdrag, samtidigt som du ansvarar för att utveckla processer och rutiner. Som Client Accounting Manager kommer du även att kvalitetssäkra teamets arbete och säkerställa att leverans till kund sker enligt tidsplan. 

Du kommer att ingå i en redovisningsfunktion och rapportera till Head of Property Management. Tjänsten utgår, med flexibilitet, från CBRE:s trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra affärsområdet Property Management med ca 15 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
 

  • Ansvara för att CBRE fullgör sitt ansvar enligt uppdragsavtalet för ekonomisk förvaltning, genom egna leveranser och leveranser från underleverantör

  • Vara kontaktperson gentemot uppdragsgivaren i löpande leverans.

  • Agera rådgivare till uppdragsgivare i redovisningsfrågor.

  • Vara kontaktperson och ansvara för uppdragsgivares revisorer samt övriga myndighetskontakter.

  • Vara behjälplig med statistik- och rapportframtagning.

  • Validera finansiella kontroller och förfaranden och säkerställa upprätthållande av korrekta policyer och förfaranden inom områdena ekonomi, redovisning och skatt.

  • Bidra till att utveckla och effektivisera processer och rutiner

Vem är du?

Vi söker dig som är har en högskole-/universitetsexamen inom ekonomi och har erfarenhet inom redovisning från konsultbolag. Du är självständig och trygg i en ledarroll som innefattar många kontaktytor och kundkontakt och där du säkerställer en god leverans. Vidare har du kunskap i allt från löpande bokföring till årsredovisning. Du är även van vid att arbeta mot flera parallella kunder och har med fördel arbetat med IFRS och/eller K3.

Du bör ha ett generellt systemintresse med goda kunskaper i Excel i synnerhet. Goda kunskaper i svenska och engelska är också en förutsättning. 

Har du jobbat i fastighetsbranschen samt med koncernredovisning ser vi det som meriterande.

Personen vi söker är ambitiös, kommunikativ och kundorienterad. Din analytiska förmåga och kapacitet att se helheten samt sätta dig in i olika bolag och rapporter är mycket god. Vidare har du en mycket god pedagogisk förmåga och motiveras av att stötta och utveckla verksamheten liksom att skapa en bra teamleverans.

CBRE erbjuder dig

Med denna möjlighet blir du en del av världens största konsultbolag inom fastighetsbranschen och du får därmed chansen att arbeta i ett bolag som satsar på framtiden. Tillsammans med kompetenta kollegor och internationella kontakter vistas du i en stimulerande och lärorik arbetsmiljö där du sätter ribban för dina egna utvecklingsmöjligheter.

Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom ett stort utbud av kurser och utbildningar.

CBRE erbjuder den globala koncernens fördelar, men är samtidigt en självständig enhet med högt i tak.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar CBRE med Fasticon AB. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på mia.olsson@fasticon.se.

Urval sker löpande så tjänsten så sök tjänsten snarast! Så länge annonsen är publicerad så tar vi emot ansökningar. Vi tar nu julledigt och är tillbaka 3:e januari, det innebär att innan dess kommer du inte få återkoppling på din ansökan.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Dela detta jobb

Client Accounting Manager

Fasticon AB