saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Cost Estimator, Sales

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2022-01-02

Ansök nu

Cost Estimator, Sales

Cost Estimator, Sales

Vår avdelning växer och vi har nu det stora nöjet att kunna välkomna ytterligare en kollega till vårt härliga gäng på Cooking & Recausticizing Sales med placering i Karlstad.

Valmet AB i Karlstad är en komplett leverantör av utrustning och tjänster för kunder inom den globala papper och massaindustrin.

Vi erbjuder arbete i ett världsledande företag tillsammans med några av branchens mest engagerade, erfarna och kunniga medarbetare. Hos oss finner du ett stimulerande och fartfyllt arbete med stora utvecklingsmöjligheter där hållbarhet utgör en central del av Valmets affärsstrategi.

Vår avdelning - Cost Estimate -  är en del av försäljningsorganisationen och har ansvaret för kostnaderna för utrustning och tjänster i våra offerter till kund. Arbetet sker i nära samarbete med säljare, tekniskt säljstöd och inköp samt andra discipliner inom företaget.

Arbetsuppgifterna i den här rollen omfattar att ta fram försäljningskalkyler för kemisk massateknik; kokning, tvätt, och vitlutsberedning. Vi har en aktiv roll i varje försäljningsprojekt och jobbar i team. Arbetet drivs i projektform på kontoret i Karlstad men även globalt, vilket kan medföra resor.

Vi tror att du är en person med driv och engagemang som har ett gediget intresse för teknik och ekonomi. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du har ett självständigt och drivande arbetssätt samtidigt som du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du är analytisk, strukturerad, har förmåga att hantera många saker samtidigt och kan fatta vissa beslut trots att du inte har alla fakta. God kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt är ett krav.

Du har minst teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens och goda kunskaper i Excel.

Vi investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap, hållbarhet och erbjuder kompetensutveckling, flexibla arbetstider och ett gediget paket av personalförmåner.
Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag: Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör på Valmet.

Hoppas vi har lyckats fånga ditt intresse!

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan-Eric Haag, Senior Cost Estimator, 0766-39 66 55 eller Patrik Lidbäck, Manager Sales, CRTU 0707-15 47 23.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together.  We have more than 14 000 professionals around the world. We are the leading global developer and supplier of technologies, automation, and services for the pulp, paper, and energy industries. 

Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how, and above all teamwork.

Join the team!

 

Dela detta jobb

Cost Estimator, Sales

Valmet AB