saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

CRM- & kundklubbsansvarig till Elon Group!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-28

Ansök nu

CRM- & kundklubbsansvarig till Elon Group!

För dig som drivs av kundnöjdhet och har ett genuint intresse för kommunikation kan vi nu erbjuda en spännande roll på Elon Group. Elon Group verkar för att vara en attraktiv arbetsplats, där arbetsklimatet präglas av omtanke för dig som individ. All verksamhet hos Elon Group ska byggas på mångfald, inklusion och respekt för alla människors lika värde. Tillsammans med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter gör detta Elon Group till en spännande arbetsplats! Känns detta som nästa steg i karriären? Välkommen med din ansökan – vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Vi söker för Elon Groups räkning en CRM/Kundklubbsansvarig under en föräldraledighet. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att anställas av Academic Work. Elons önskemål är att alla frågor rörande processen går till Academic Work.

Du kan antingen utgå från Elons huvudkontor i Örebro eller från deras Stockholmskontor. Det kommer finnas möjlighet att kombinera arbete på plats med arbete på distans för den som önskar det.

Elon Group är ett ledande företag med fokus på vitvaror. I koncernen finns butikskedjan Elon med cirka 350 butiker över hela Sverige. Som CRM-& kundklubbsansvarig tillhör du marknadsavdelningen. På marknadsavdelningen sitter man i öppet kontorslandskap och totalt arbetar här 15 medarbetare med olika roller allt från e-handel till produktion och PR!

Arbetsuppgifter

Som CRM- och kundklubbsansvarig på Elon Group är du operativt ansvarig för kundklubben, som idag har 220.000 medlemmar i Sverige och Norge. Den främsta målsättningen med klubben är att lära känna kunderna bättre och på så sätt stärka relevansen i Elon Groups kommunikation och deras erbjudanden för att därigenom öka kundnöjdheten. Klubben är både en central kanal i Elon Groups centrala marknadsföring och kundkommunikation och dels en lokal kanal där varje butik kan använda klubben för lokal kommunikation.

I ditt CRM-arbete kommer du integrera butikssystem och implementera arbetet med lojalitetsprogrammet ute i butikerna. Du kommer även ansvara för analys av data och aktiviteter kopplade till detta.

 • Utveckla och driva arbetet med kundklubben för att öka kundnöjdheten hos nuvarande medlemmar
 • Utveckla och driva arbetet med kundklubben för att öka antalet medlemmar i klubben
 • Ta fram idéer och implementera exklusiva samarbeten och klubberbjudanden
 • Driva strategier och kampanjer

Resor förekommer i tjänsten och är främst mellan Örebro- och Stockholmskontoren.

Vi söker dig som

 • Relevant marknads- eller ekonomutbildning, såsom relationsmarknadsföring, marknadskommunikation och statistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har 1-3 års relevant erfarenhet av t.ex. kundklubbar, relationsmarknadsföring, CRM-relaterat arbete, lojalitetsprogram från liknande verksamheter
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har körkort.

Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet från detaljhandeln.

Vi ser att du som söker tjänsten är analytisk, affärsdriven och besitter en innovativ förmåga. För att trivas i rollen ser vi att du är självständig i det operativa arbetet, strukturerad och framåtriktad. Du har också förmåga att hantera flera projekt samtidigt och trivs med att samarbeta med flera delar i organisationen.

Som person är du:
• Strukturerad

• Samarbetsvillig

• Kommunikativ

• Flexibel

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Örebro eller Stockholm – skriv i din ansökan vilken stad du är intresserad av.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elon Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Elon Group är en nordisk allians som ägs och drivs av egna företagare och handlare i Sverige, Norge, Island, Finland och Danmark. De har styrkan hos ett storbolag, med engagemanget från entreprenörer med lång erfarenhet av sin lokala marknad och kunder. Med över 500 butiker runtom i hela Norden finns de tillgängliga för att hjälpa och erbjuda service där deras kunder finns. Varje butik har egna säljare, rådgivare, installatörer och montörer. Butikerna fungerar även som lokala lager nära kunden, vilket möjliggör oslagbara ledtider.

Ansök här

Dela detta jobb

CRM- & kundklubbsansvarig till Elon Group!

Academic Work