saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Customer Service / Kundsupport till TTI Electronics

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Customer Service / Kundsupport till TTI Electronics

Har du en god känsla för service och känner dig redo för nästa steg i din karriär? Är du även initiativtagande och har en god samarbetsförmåga? Ta nu möjligheten att söka den här positionen där du erbjuds arbete i ett tight familjärt team hos TTI Electronics Nordic.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TTI Electronics. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

TTI Electronics är en internationell aktör som grundades 1971 i Texas, USA. Under 90-talet etablerade sig bolaget i Europa och har idag drygt 8000 medarbetare runt om i världen. Deras tillväxtresa har varit väldigt stark vilket gör TTI Electronics till världens ledande auktoriserade distributörsspecialist som erbjuder passiva, elektromekaniska och diskreta komponenter samt sensorer och Antenner. De sitter i fräscha lokaler på InfraCity i Upplands Väsby och kontoret präglas av en mycket god stämning. Kontoret består av 23 personer, varav majoriteten utesäljare, innesäljare och Customer Support.

Arbetsuppgifter

I rollen som Customer Service ingår du i ett familjärt stabilt team där du arbetar med att stötta bolagets säljare, innesäljare samt kunder i diverse olika administrativa uppgifter, du arbetar främst med orderläggning gentemot innesäljarna. Du erbjuds arbete i en utvecklande roll i ett team där man tar sig tid att stötta varandra. Vidare erbjuds du en stor dos av eget ansvar där du arbetar i en spännande men framför allt växande bransch. Du arbetar även gentemot huvudkontoret i Tyskland för att stötta kring inköp då allt det sker på plats i Tyskland.

• Registrera och administrera säljordrar
• Bevaka och uppdatera kunderna angående leveransplaner och prognoser
• Skicka och följa upp leveransförfrågningar till leverantörer
• Följa upp och analysera statistik

Har du tidigare erfarenhet av säljsupport och söker utveckling i en roll med många kontaktytor är detta en roll för dig.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• 1–2 års arbetslivserfarenhet inom servicerelaterat arbete, meriterande med kundsupport, orderhantering eller säljsupport
• Meriterande med erfarenhet inom administration
• Meriterande med erfarenhet av en ledande roll
• God data- och systemvana
• Goda kunskaper i svenska och engelska, koncernspråket är på engelska

Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Din styrka ligger i att hjälpa andra och du trivs i en stöttande roll där du får ge service till andra. Du motiveras av att lösa andras problem och har du ett intresse för att dela med dig av din kunskap till andra.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Upplands Väsby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Customer Service, Customer Support, kundsupport, administratör, administration, säljsupport, TTI Electronics Nordic AB, service, kundtjänst, consult, konsult, heltid, Stockholm, Upplands Väsby, Bredden

Dela detta jobb

logo
Customer Service / Kundsupport till TTI Electronics

Bravura