saljjobb.se

På Teamtailor jobbar vi med den nya generationens rekrytering- och employer branding-plattform som håller på att revolutionera hur vi ser på HR. Vi växer så det knakar och behöver nu förstärka vårt fantastiska Customer Success Team!

Vi är ett ungt och snabbväxande företag, och lägger mycket vikt på att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss.

Som en del av vårt Customer Success team kommer du ansvara för den absolut viktigaste kommunikationen vi har - den till våra befintliga användare. Idag är vi kända för att ha en fantastisk kundservice och vill ge våra kunder den support de inte trodde var möjlig! Med en svarstid på i snitt två minuter och en “happiness rating” på 98% så strävar vi efter vid varje kontakt, och har nu över 65.000 rekryterare som använder vår webbtjänst nästan dagligen.

Som del av vårt CS-team kommer du främst att sitta i vår support-chatt, men även jobba proaktivt med att ge våra kunder uppsökande support, utbildning och webinarier. Ibland pratar vi också med våra kunder på telefon och vi gillar att göra instruktionsvideor - det är även stort fokus på att lösa tekniska frågor, så vi jobbar nära produktteamet för att utveckla våra lösningar. 

Vi tror att du.. 

  • Är tekniskt kunnig och intresserad av nya digitala lösningar
  • Gillar att kavla upp ärmarna och hjälpa till när någon har problem
  • Är pedagogisk och duktig på att kommunicera
  • Söker en arbetsplats där ingen dag är den andra lik, där vi är engagerade och tar hand om varandra, samtidigt som vi har riktigt roligt!
  • Talar och skriver svenska och engelska felfritt och gärna behärskar ett tredje språk
  • Har tidigare erfarenhet av kundservice

Låter detta som något för dig?

Customer Support Agent

Företag Teamtailor AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-04

Ansök nu

Dela detta jobb