saljjobb.se

Dansk kundservicemedarbetare till NutraQ i Trollhättan

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-05-19

Ansök nu

Dansk kundservicemedarbetare till NutraQ i Trollhättan

DANSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL NUTRAQ I TROLLHÄTTAN

NutraQ håller till i fina nya lokaler på Innovatum i Trollhättan och söker efter en Dansktalande kundservicestjärna som vill bli en del av deras härliga team och som drivs av att hjälpa människor till att få en bättre vardag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på NutraQ är nu i behov av att förstärka vår kundservice med en dansktalande medarbetare som älskar att arbeta med sälj och kundkontakt. 

Vi söker en kundservicemedarbetare med erfarenhet av försäljning och service som vill arbeta i ett team som drivs av att hjälpa människor till att få en bättre vardag. Du kommer tillhöra vårt danska team som jobbar med kundservice till våra danska kunder. Det är därför viktigt att du pratar och skriver mycket bra danska.

I din roll som kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att du i första hand hjälper våra kunder som ringer in till kundservice med rådgivning av produkterna samt att fånga upp möjligheter till merförsäljning. Du kommer arbeta med att skapa goda relationer med kunderna genom att argumentera för produkterna utifrån en behovsanalys och du kommer även att arbeta med både dagliga och långsiktiga KPI:er som du sätter upp tillsammans med din Team Manager.

Under en arbetsdag kommer du till exempel att:
• Besvara inkommande samtal.
• Ringa utgående samtal till befintliga kunder, som tex uppföljningssamtal och välkomstsamtal.
• Besvara mail och brev samt sköta övriga administrativa uppgifter.
• Vid behov även hjälpa andra avdelningar inom organisationen.

Vi tror att tjänsten hos oss passar dig som vill arbeta på ett företag som präglas av ett kvalitativt arbete i ett högt tempo. Du kommer få goda möjligheter till att få testa och utveckla din kommunikationsförmåga genom coachning och uppföljning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill bli en del av oss, en del av ett härligt gäng där sammanhållningen är viktig och där vi värnar om vår personal.

Som person är du en tävlingsmänniska som identifierar mål, genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat samt sätter utmanande mål för ditt eget arbete. Du har en god förmåga att förstå konsekvenser av olika lösningsförslag och hittar den mest effektiva lösningen. Du drivs av att skapa relationer och agerar utåtriktat. Vidare ser vi att du agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning och kan behålla ett realistiskt perspektiv på frågor.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som dansk kundservicemedarbetare är en anställning direkt hos NutraQ. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag-fredag och det är 37,5 tim. veckor. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt och kan arbeta under hela sommaren.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén via therese.heden@eterni.se 

Det viktigaste är inte vad du har för tidigare arbetslivserfarenheter - vi värdesätter din härliga personlighet och ditt driv. Varmt välkommen med din ansökan!
 

Dela detta jobb

Dansk kundservicemedarbetare till NutraQ i Trollhättan

Eterni Sweden AB