saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Dansktalande Teknisk Säljare / Account Manager / Sales Engineer

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Dansktalande Teknisk Säljare / Account Manager / Sales Engineer

OEM Automatic expanderar och söker en teknisk säljare som vill vara med på deras tillväxtresa och driva försäljningen i Danmark. Drivs du av att arbeta konsultativt mot kunder och är lite av en tekniknörd? Talar du danska? Här får du möjlighet att arbeta i spännande projekt med en bredd av företag som utvecklar framtidens teknologi.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OEM Automatic.

Om företaget

Som ledande aktör i norra Europa arbetar vi med försäljning av industriautomationskomponenter. Genom marknadsnärvaro, kunskap och service hittar vi de absolut bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna. Vi är länken mellan tillverkare och kund och nu söker vi dig som älskar att vinna tillsammans – vår nästa tekniska säljare.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare blir du en viktig del i teamet som arbetar inom produktområdet Bildanalys & Vision. Teamet består av fyra säljare samt produktområdeschef, säljchef, produktansvariga och teknisk support. Du blir ansvarig för att expandera den danska marknaden tillsammans med en av säljkollegorna och utvecklar relationer med befintliga kunder såväl som aktivt letar efter nya potentiella kunder. Du innehar kundansvar och ditt försäljningsarbete kretsar kring att identifiera affärsmöjligheter och skapa mervärde gentemot kund.

Som teknisk säljare tar du en konsultativ roll i kontakten med kunden och har främst kontakt med R&D, konstruktionsavdelningar, forskare och projektledare hos kund. Du samarbetar med stora etablerade internationella företag, utvecklingsföretag och start-up företag och är på olika sätt delaktig i projekt ute hos kunderna. Det kan handla om produkter som kameror för datorstyrd analys, AI och datainlärning och 3D kameror med laserteknik. Tillsammans med produktexpert från teamet tar du fram rätt komponenter utifrån behovsanalys och driver projektet framåt med kunden. Du arbetar med hela försäljningsprocessen från ax till limpa och har möjlighet att få hjälp och stöttning av kollegorna i teamet. Kortfattat innefattar dina arbetsuppgifter:

• Utveckla relationer med befintliga kunder och aktivt söka efter nya potentiella kunder
• Behovsanalys och projektledning för att ta fram rätt komponenter till kund
• Kontakt med leverantör, inköp och logistik

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av B2B försäljning i en liknande roll, alternativt att du kommit i kontakt med försäljning i form av projektledning, orderhantering eller produktansvar
• God teknisk förståelse och intresse för tekniska lösningar
• Mycket goda kunskaper i danska, svenska och engelska, tal såväl skrift
• Körkort B

För att trivas i rollen som teknisk säljare drivs du av en nyfikenhet att förstå kundens behov och motiveras av att på kreativa sätt ta fram olika tekniska lösningar. Du är uthållig, målfokuserad och räds inte för att ta kontakt med nya människor. Du är självgående, trygg i dig själv och trivs där du får arbeta med frihet under ansvar.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse, tjänstebil ingår

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationsingenjör, KAM, säljare, dansktalande, teknik, komponenter, B2B, Malmö, Danmark, AI, 3D kameror, datainlärning, produktchef, IT, affärsingenjör, Product Specialist, Sales Engineer, Odense, Köpenhamn, Århus

Dela detta jobb

logo
Dansktalande Teknisk Säljare / Account Manager / Sales Engineer

Bravura