saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tack vare 25 års erfarenhet av köksrenovering och med över 15 000 installerade kök har Sörmlandskök en gedigen kunskap och rutin inom köksrenovering. Sörmlandskök hjälper sina kunder att byta ut sin köksinredning helt anpassad efter kundens behov genom ett stort urval av olika stilar såsom lantligt, retro eller mer trendiga former. Sörmlandskök skapar hållbara och väldesignade lösningar som står sig över tid.

DELÄGARE - SÖRMLANDSKÖK, ÖSTERGÖTLAND

För att möta en ökad efterfrågan expanderar nu Sörmlandskök och söker en delägare för etablering av ny verksamhet i Östergötland.

Sörmlandskök har en tydlig målbild för regionen och vill nu komma i kontakt med dig som likt företaget har höga ambitioner att bygga upp ännu en lönsam verksamhet. Den nya verksamheten kommer ingå i en större kökskoncern.

Du erbjuds ett intressant och lönsamt koncept som ger dig chansen att fullt ut ägna dig åt försäljning och verksamhetsutveckling. Du utvecklar och driver din lokala verksamhet inom ramen för konceptet och i linje med bolagets övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden.

Som delägare får du möjlighet till ett betydande delägarskap i bolaget och samarbetet är uppbyggt på ett vis som gör att du kan komma igång utan startkapital och med en månadslön från första dag. Du arbetar som egen företagare inom ditt distrikt samtidigt som du självklart får ett stort stöd från Sörmlandskök i form av affärssystem, marknadsföring, hemsida, tryckmaterial, visningsprodukter och utbildning.

Vi tror att de viktigaste egenskaperna för att lyckas i rollen är ett starkt driv, erfarenhet av köksbranschen och försäljning, kunskap inom ekonomi och drift av företag samt viljan att driva eget. Du är en prestigelös och målinriktad person som gillar att ta ansvar och att arbeta med så väl försäljning och administration som praktiskt arbete. Du är trygg i dig själv och ser positivt på att växla och prioritera arbetsuppgifter.

Vidare är du lösningsorienterad och orädd inför nya utmaningar samt lyhörd inför relationer med kunder och kollegor. Att ha en bra lokalkännedom med goda kontakter i området är starkt meriterande då du själv bygger upp ett team med kompetenta hantverkare.

För att visa ditt intresse skickar du in en ansökan/intresseanmälan enligt nedan. Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Ansökan/intresseanmälan:

Tillsättning av delägare ska ske så snart som möjligt. För att visa ditt intresse går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Delägare - Sörmlandskök AB, Östergötland

Ansök nu

Dela detta jobb