saljjobb.se

Logga

DeLaval Sales AB söker en innesäljare till den Svenska marknaden

Företag DeLaval
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

DeLaval Sales AB söker en innesäljare till den Svenska marknaden

Som innesäljare hos oss på DeLaval har du kontakt med företagets kunder och vår fältpersonal. Våra kunder är återförsäljande butiker, mjölk- och nötköttsproducenter. Du kommer att fungera som kontaktperson dit våra kunder ringer med sina frågor som du hjälper till att reda ut. Du är stationerad på vårt huvudkontor i Tumba.

En av dina arbetsuppgifter består i att hantera vår affär med regelbundna leveranser av förbrukningsvaror (gummidelar som byts) till kunder som har DeLavals mjölkanläggning. Du kommer också att besvara frågor från kunder som rör vår webbutik och/eller från våra återförsäljande butiker angående vårt butikssortiment. Som innesäljare kommer du ta emot frågor från kunder där du i samråd med dina kollegor lotsar kunden vidare för bästa hjälp.

I ditt arbete som innesäljare kommer du aktivt söka kontakt med både nya och befintliga kunder för att diskutera intresse för olika lösningar, presentera förslag på affär eller be säljare på fältet ta vidare kontakt med kund. Som innesäljare är du stöd för våra säljare på fältet genom att skapa aktiviteter som våra fältsäljare följer upp. Du kommer att erbjudas en gedigen utbildning av DeLaval produktsortiment.

Är du den vi söker?

Du behöver ha en stark social förmåga och kunna kommunicera på ett sätt som leder fram till nya affärsmöjligheter och goda relationer med våra kunder. För att du ska lyckas i ditt arbete måste du vara driven, vilja ha kundkontakt och ha mycket god kapacitet att hålla flera arbetsuppgifter och kundkontakter igång samtidigt. Du har mycket kontakter internt och behöver ha en god samarbetsförmåga.

Vidare behöver du vara strukturerad i din planering och eftersom du kommer att arbeta i våra affärssystem bör du ha god vana av jobba administrativt med olika system. Vi ser gärna att du i din bakgrund har eftergymnasial utbildning och/eller kunskap om lantbruk, en teknisk förståelse samt kan bygga goda kundrelationer och brinner för försäljning. Vårt koncernspråk är engelska och du behöver vara bekväm med att kommunicera på engelska både i tal och skrift.

Vill du veta mer om tjänsten eller kanske vill berätta om dig själv så är du välkommen att kontakta Mats Ingemansson, rekryterande chef, tel: 070-62 41 508 alt. mats.ingemansson@delaval.com.

Välkommen med din ansökan via "Ansök nu" senast den 26 maj 2019.

DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. Vi har 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har vi utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Vår forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen.

DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden, Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill vår forsknings- och utvecklingsgård Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och vår fabrik för mjölkningsrobotar. Du kan läsa mer om oss på www.delaval.com.

Dela detta jobb

Logga
DeLaval Sales AB söker en innesäljare till den Svenska marknaden

DeLaval