saljjobb.se

Logga

DeLaval Sales AB söker Säljare till den Svenska marknaden

Företag DeLaval
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

DeLaval Sales AB söker Säljare till den Svenska marknaden

DeLaval Sales etablerar en ny typ av säljare för att ytterligare kunna tillgodose våra kunders behov. I denna funktion besöker du våra återförsäljande butiker, så som exempelvis Granngården, vilka säljer DeLaval butiksvaror. Du ger utbildning till butikspersonalen och säkerställer att DeLaval butikssortiment hålls aktuellt och komplett. Du är en återkommande kontaktperson och bygger goda relationer med dina butiker och ser till att bli ett uppskattat stöd som har den kunskap som behövs om DeLavals produkter.

Tjänsten innefattar också en uppsökande verksamhet där du besöker och skapar kontakt med nya kunder som kan vara aktuella för DeLaval produkter. En stor kundgrupp är mjölkproducenter. Utifrån kundernas behov presenterar du lösningar som du säljer till kund. Det är produkter som kräver en viss planering och dina förslag ligger till grund för försäljningen. Exempel på produkter som du kommer att sälja: grovfodermixer, ventilation, gödselseparator, LED-belysning, mm.

Är du den vi söker?

Som person behöver du vara driven av att besöka kunder och sälja DeLavals produkter. Dina kunder är geografiskt spridda så resor förekommer frekvent, vilket sker med din företagsbil. Du utgår från din bostad där du har ditt kontor. Du behöver vara en stark kommunikatör och trivas med att ta kontakt med människor och på att lyssna på vad kunden behöver och önskar. Du kommer att arbeta självständigt och vara beredd att ta stort ansvar för alla led i försäljningen. Du behöver vara strukturerad i din planering då du har många kunder som du kommer att besöka. Vidare behöver du ha förmågan att ha flera parallella försäljningar samtidigt med regelbunden återkoppling och återbesök till kunder.

Du kommer att arbeta inom ett geografiskt område där befintliga säljare finns stationerade som är inriktade på större projekt hos våra kunder, och där finns även ett flertal lokala servicetekniker. Du behöver ha god samarbetsförmåga och kunna bidra med ett bra och trivsamt samarbetsklimat.

Vi söker tre säljare, bostadsort från Småland och upp till söder om Dalarna och Norrland.

B-körkort är ett krav. Du har erfarenhet av, och brinner för försäljning. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning och bakgrund/kunskap om lantbruk. Du kommer att arbeta i företagets affärssystem och bör ha goda färdigheter i att jobba administrativt på ett strukturerat vis och lätt för att lära nya datasystem. Företagets koncernspråk är Engelska.

Vill du veta mer, kanske berätta om dig själv, eller har frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Mats Ingemansson, tel: 070-62 41 508 alt. via mejl mats.ingemansson@delaval.com som är rekryterande chef.

Välkommen med din ansökan via "Ansök nu" senast den 26 maj 2019.

DeLaval är världsledande inom mjölkningsutrustning. Vi har 4 300 anställda på över 100 marknader. I snart 130 år har vi utvecklat lösningar och service för effektiv mjölkproduktion. Vår forskning och utveckling syftar till att ge lantbrukare tillgång till pålitliga och hållbara system som främjar djurhälsa och produktion av kvalitetsmjölk. DeLaval är ett företag i Tetra Laval-gruppen.

DeLaval Sales AB ingår i Region Norra Europa och tar hand om försäljningen på den svenska marknaden, Företaget har ca 180 anställda. Huvudkontoret finns i Tumba söder om Stockholm, intill vår forsknings- och utvecklingsgård Hamra. Här ligger även koncernens huvudkontor och vår fabrik för mjölkningsrobotar. Du kan läsa mer om oss på www.delaval.com.

Dela detta jobb

Logga
DeLaval Sales AB söker Säljare till den Svenska marknaden

DeLaval