saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Deli/Bistro

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Deli/Bistro

 

Sveriges största ICA Nära växer så det knakar!

Mitt i villaidyllen i Herrängen hittar du vår butik med saluhallskänsla. Hjärtat i butiken är vår fina deli och sedan ett par år har vi även en bistro där vi serverar alltifrån dagens lunch, smörrebröd och pizza till bubbel och Kapten Chrilles IPA.

Vi söker nu dig som har ett stort intresse för att arbeta med service och mat och vill arbeta i vår bistro och deli.
Arbetet är vanligtvis förlagt främst kvällar och helger

Vi söker dig som:
är kundorienterad och trivs i den dagliga kontakten med människor. Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestigelös och har förmågan att arbeta och verka i team.

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara över 18 år samt ha arbetat inom butik, kök, restaurang eller deli tidigare.
Erfarenhet av kassaarbete är meriterande för tjänsten, men inget krav.
___________________________________________________________________________
Om oss:
Vår affärsidé är att genom kvalitativ service erbjuda ett komplett och inspirerande sortiment till ett trovärdigt pris för kunden att göra sina varje-dags-inköp.
Vår vision är att bli en av Sveriges ledande upplevelsebutiker där människan, färskvaror, inspiration och måltidslösningar står i fokus.

Vi på ICA Älvsjö har en hög ambitionsnivå och satsar stort på färskvaror och färdiga måltidslösningar. Vår ambition är att verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Vårt sortiment balanseras mellan vardagens storsäljare och unika delikatesser från de exklusiva leverantörerna. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar, och den personliga kontakten mellan oss och våra kunder skapar en hemlik atmosfär. 2020 blev vi utnämna till Sveriges största ICA Nära och vi har även vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 samt pris för högsta kundnöjdhet 2015. Vi strävar hela tiden efter att fortsätta utvecklas och vill göra det tillsammans med dig.

Vill du veta mer om oss? Följ oss på våra sociala medier: @icanaraalvsjo

Så, vill du bli en del av vårt vinnande team? Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Med vänlig hälsning,
Christer och Martina Dahl med personal

Dela detta jobb

Deli/Bistro

Yobber AB