saljjobb.se

Deli Bistro - Deltid

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Deli Bistro - Deltid

ICA Kvantum Liljeholmen, Stockholm

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en medarbetare med ett stort intresse av vin och öl. Tjänsten är på deltid och du kommer att arbeta tillsammans med vårt team i delikatessen MEN med fokus på vår vinbar. Schemat är kväll på måndagar, tisdagar och onsdagar med stora möjligheter att arbeta extra utöver det.

KRAVPROFIL

Du bör ha ett stort mat och dryckesintresse. Du är en del av ett team som arbetar tillsammans på en trång yta så din sammarbetsförmåga är av yttersta vikt. Du ska vara positiv och lösningsorienterad samt inte vara rädd att ta i lite extra när det behövs. Du bör ha ett gott sinne för ordning och reda.

OM OSS

ICA Kvantum Liljeholmen är en butik i ständig rörelse mot Sveriges bästa matbutik. Vi är ca 170 anställda och omsätter 420 MKR.
Vi har ca 40.000 kunder i veckan vilket innebär ett högt tempo och ställer höga krav på ett bra kundbemötande. För att bli Sveriges bästa matbutik bygger vi just nu om stora delar av butiken där alla avdelningar för ett nytt uttryck och vi byter ut samtliga kylar mot miljövänliga alternativ. Hos oss får du ett arbete där du har chans att påverka och förbättra. Att värna om våra medarbetare är viktigt för oss och här finns bland annat möjlighet till utbildning, friskvårdsbidrag, frukostbuffé och lunchbuffé.

OMFATTNING OCH TILLTRÄDE

Detid 18h/v - Start vecka 38. Intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Deli Bistro - Deltid

Yobber AB