saljjobb.se

Delikatessbiträde med stort intresse för mat

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Delikatessbiträde med stort intresse för mat

ICA Nära Älvsjö, Älvsjö

Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta med mat och vill arbeta i vår delikatessdisk!

Som delikatessbiträde är din huvudsakliga uppgift att arbeta med försäljning av manuella färskvaror i vår delikatessdisk.
Du kommer betjäna kunder efter deras behov och navigera dem med råd och idéer rörande deras produktval. Du kommer arbeta med charkuterier, ost, fisk, kött och vår egentillverkade färdigmat.

Du känner dig trygg med att hantera en skärmaskin, packa in produkter och sköta annan allmän drift på avdelningen. Tjänsten innebär även att hjälpa våra kallskänkor med enklare uppgifter samt att hjälpa medarbetarna i bistron vid behov. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är prestigelös och har förmågan att arbeta och verka i team.

Vi söker dig som är kundorienterad och trivs i den dagliga kontakten med människor. Du bör även vara stresstålig och trivas med att ha en fartfylld och händelserik arbetsdag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men ser följande som meriterande:
- Du har arbetat med flera olika produkter i delikatessen så som charkuterier, fisk, ost och kött
- Du har god produktkunskap och utnyttjar detta i ditt dagliga arbete genom att ge kunderna råd och tips

Tjänsten innebär framförallt kvälls- och helgjobb.
Anställningsform: Provanställning
Urvalet sker löpande.

Om oss:
Vi på ICA Älvsjö vill verka som en upplevelsebutik där vi erbjuder våra kunder någonting utöver den vanliga shoppingupplevelsen. Vårt sortiment balanseras mellan vardagens storsäljare och unika delikatesser från de exklusiva leverantörerna. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och funderingar, och den personliga kontakten mellan oss och våra kunder skapar en hemlik atmosfär. Vi har vunnit pris för bästa försäljningsutveckling år 2014 och 2015 samt pris för bästa kundnöjdhet 2015, men vi strävar hela tiden efter att fortsätta utvecklas.
Så, vill du bli en del av vårt vinnande team?

Med vänlig hälsning,
Christer och Martina Dahl med personal

Dela detta jobb

Delikatessbiträde med stort intresse för mat

Yobber AB