saljjobb.se

Deltids- och heltidsuppdrag inom kundtjänst på prisbelönt e-handelsföretag i centrala Stockholm

Företag Jappa
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Deltids- och heltidsuppdrag inom kundtjänst på prisbelönt e-handelsföretag i centrala Stockholm

Tre snabba frågor:

  • Är du sugen på ett uppdrag för ett snabbt växande e-handelsföretag?

  • Älskar du att ge förstklassig service?

  • Är du tillgänglig på deltid eller heltid fr o m slutet av oktober fram till och med årsskiftet (med god chans till längre uppdrag)?

Isåfall bli vi och vår kund extra intresserade av dig!

Vi på Jappa söker nu efter positiva personer som vill jobba med att leverera förstklassiga kundtjänst upplevelser för en av våra kunder. Kunden är en av Sveriges största kedjor inom köksredskap och inredning. De satsar nu hårt på sin e-handel, satsningen går otroligt bra - e-handeln växer kraftigt - och de behöver nu öka sin kundtjänst.

Som kundtjänstmedarbetare hos vår kund kommer du att besvara frågor som inkommer via email, chattar och i vissa fall via telefon. Frågorna kan beröra produkter, återbetalningar, returer mm. Kvaliteten på företags kundtjänst har stor påverkan på hur nöjda kunderna blir. Vi strävar därför efter att hitta personer som kommer att ge vår kunds kunder en bra upplevelse och ett bra bemötande.

Arbetet är på deltid eller heltid, med start i slutet av oktober, till och med årsskiftet (med god chans till längre uppdrag).

Kundens kontor ligger väl placerat på Östermalm, Stockholm. Jappa har jobbat med kunden under en längre tid och har märkt att uppdragsgivaren verkligen är mån om att Jappas konsulter ska trivas på arbetsplatsen.

Vi söker dig som är flexibel och strukturerad. Du gillar verkligen att hjälpa andra och har förmågan att anpassa dig till olika kunders frågeställningar och på ett trevligt sätt komma till korrekt avslut.

Mängden inkommande kundfrågor varierar över tid, varför du behöver kunna anpassa ditt arbetstempo för att kunna hålla en jämn, hög servicenivå.

Detta är det perfekta jobbet för dig som exempelvis är student och som utöver en extrainkomst vill bygga ett attraktivt CV inom e-handelsbranschen.

Kravprofil

• Som lägst gymnasiekompetens

• Gärna tidigare erfarenhet av kundservicearbete – det är meriterande om du även har arbetat med e-handel.

• Du ska helst kunna jobba heltid under några begränsade perioder - exempelvis Black Week och inför julhandeln.

• Utmärkt kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska, övriga språk är ett plus.

• För att kunna ge kunderna bra service tror vi att det är nödvändigt att du har ett genuint intresse av att hjälpa andra människor.

• Det är meriterande om du tidigare har jobbat i Storm, Zendesk och Visma.
 

Du ansöker till jobbet genom att skapa en profil i Jappa (www.jappa.jobs) . Vår kund kommer därefter tillsammans med oss att ta kontakt med de profiler som anses ha lämpligast bakgrund med relevanta kunskaper. Glöm inte att lägga till rollen "Kundtjänst och Support" i Jappa för att kunna bli hittad av kunden.

*********************************************

Jappa är en talent-as-a-service-lösning för uppdrag inom e-handeln. Du som söker efter uppdrag lägger upp din profil på Jappa och blir därefter tillgänglig för e-handelsföretag som vill anlita dig för uppdrag.

TIPS: Vi har märkt att våra kundföretag hellre anlitar personer som har väl ifyllda profiler och som motiverar varför de passar just i den roll de lagt upp sig på. Kontakta oss på Jappa på chatten som finns på www.jappa.jobs om du vill ha hjälp att förbättra din profil.

OBS - ansökan sker genom att du registrerar din profil och din önskade roll på www.jappa.jobs. Jappa tar inte emot CVn eller ansökningar via email. Vi på Jappa strävar efter att erbjuda våra kunder personal som verkligen gör positiv skillnad i deras verksamheter. Känn dig välkommen att skicka frågor till info@jappa.jobs

Vi ser fram emot att se din profil i Jappa och att få stifta bekantskap med dig!

Dela detta jobb

Deltids- och heltidsuppdrag inom kundtjänst på prisbelönt e-handelsföretag i centrala Stockholm

Jappa