saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Deltidstjänst som kundtjänstmedarbetare till Elcykelpunkten

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-25

Ansök nu

Deltidstjänst som kundtjänstmedarbetare till Elcykelpunkten

Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker nu åt kunds räkning en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare som kan jobba ca 50%.

Du är en viktig första kontakt för företagets kunder och sätter alltid god service som högsta prioritet. Du tar emot ärenden och svara kunder via chatt eller mail.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:
• Kundservice via chatt och mejl
• Administration
• Ta emot och handlägga ärenden

Personprofil
För att lyckas hos oss är du lyhörd, noggrann och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är mycket serviceinriktad och kommunikativ och brinner för att få leverera det ”lilla extra” i alla lägen. Du är orädd inför att hantera alla tänkbara kundfrågor. I övrigt så har du:

• Erfarenhet av att arbeta med kundservice/kundtjänst
• Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
• Du har god datorvana och är van att jobba i Office-paketet.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Deltid, 50%
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Hammarby Sjöstad

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Filippa Nielsen. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservicemedarbetare, kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, kundtjänsthandläggare, faktura, fakturahantering, administration

Företagspresentation
Elcykelpunkten är en av Sveriges bästa och billigaste återförsäljare av kvalitativa elcyklar. Vi har fri frakt på alla cyklar och vi har vår konceptbutik i Stockholm. Vi är experter på elcyklar och som kund kan du alltid känna dig trygg att handla hos oss. Kolla gärna även in våra elcyklar på rea. Vi har även elcyklar inom hybrid, sport, mountainbike, hopfällbara, billiga elcyklar samt även tillbehör till din cykel. Det kan vara svårt att köpa rätt elcykel men vi lovar att göra vårt bästa för att du ska bli så nöjd som möjligt med din elassisterade cykel. Försäljningen av elcyklar har ökat och 2018 ökade andelen till 15-20% sålda elcyklar av totalt ca 550 000 cyklar som idag säljs i Sverige. Elcykelpunkten har ett brett sortiment av cyklar för alla och några varumärken är Batavus, Stålhästen, Monark, Merida och Marvil elcyklar.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

 

Dela detta jobb

logo
Deltidstjänst som kundtjänstmedarbetare till Elcykelpunkten

PerformIQ