saljjobb.se

Depåchefer till Cramo Stockholm

Företag Cramo
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-19

Ansök nu

Depåchefer till Cramo Stockholm

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Vi söker nu tre Depåchefer till område Stockholm, Bromma/KungsholmenSödermalm/Värtahamnen/Norrtull och Nynäshamn/Länna. I rollen som Depåchef ansvarar du för en grupp medarbetare bestående av 7-12 personer. Tillsammans med dina medarbetare och i nära samarbete med distriktschef och säljare arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. I rollen ingår det att kontinuerligt arbeta med att utveckla strukturen inom dina depåer och se till att depåerna har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark.

I rollen som Depåchef ingår bland annat:

  • Personalansvar
  • Budget och resultatansvar
  • Driva säljarbetet på depån
  • Arbeta aktivt med utveckling av verksamheten

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning med god förståelse för byggprocessen. Du har erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat. Du är en van användare av systemstöd och har goda kunskaper i Officepaketet.

  • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
  • Det är meriterande om du har produkt- och/eller branscherfarenhet.

Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se till helheten i verksamheten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Desirée Nilsson, Distriktschef | Kontaktperson

 070-299 58 00

Dela detta jobb

Depåchefer till Cramo Stockholm

Cramo