saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

DEPÅMEDARBETARE MED C-KORT TILL VÅR DEPÅ I MALMÖ ELLER LUND

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

DEPÅMEDARBETARE MED C-KORT TILL VÅR DEPÅ I MALMÖ ELLER LUND

Vill du vara med och skapa säkra arbetsplatser? Trivs du som bäst när du får jobba med omväxlande arbetsuppgifter såväl inomhus som utomhus? Söker du en trygg anställning i en stabil bransch hos en arbetsgivare som verkligen satsar på sina medarbetare? Då har vi på Ramudden den perfekta rollen för dig! Det går bra för oss och vi behöver nu fylla på vårt härliga gäng med ytterligare en trevlig och initiativrik medarbetare.

Vi på Ramudden arbetar med att skapa säkra arbetsplatser genom anpassade lösningar, med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 60-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Estland och Kanada och omsätter runt 1,3 miljarder per år och har ca 700 anställda.

Vill du följa med på vår tillväxtresa och utvecklas tillsammans med oss? Vi behöver nu utöka vårt härliga team i Malmö och/eller Lund.

ARBETSUPPGIFTER

Som Depåmedarbetare hos Ramudden servar du kunder med våra helhetslösningar. Hos oss finns knappt någon typisk arbetsdag – din arbetsdag styrs till stora delar av våra kunders behov och önskemål. Ditt arbete utgår från vår depå där vi förvarar och underhåller vårt material. Din arbetsdag är varierande och kan innehålla att från att plocka, lasta och leverera material (ex. skyltar, barriärer och andra skyddsanordningar) till våra kunder, till att köra TMA-bil. Hos våra kunder är det du och dina kolleger som etablerar skyddsmaterialet och när uppdraget är slut är det ni som hämtar hem materialet. Du kommer arbeta i team där samarbete mellan TMA-bil, kranbil och servicepersonal är nyckeln till framgång. När du inte är ute på vägen är du på vår depå och tar hand om vårt material och våra kunder. Du kommer även att arbeta som vakt och lots. Det mesta av arbetet utförs med mindre lätta flakbilar, men då vi har en kranbil och en TMA-bil så ser vi gärna att du har ett C-körkort.

Normal arbetstid är helgfri måndag till fredag 07:00-16:00. Eftersom vi arbetar utifrån våra kunders behov och önskemål är det viktigt att du har möjlighet att arbeta flexibla arbetstider. Arbete kan förekomma på tidiga morgnar, kvällar och nätter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är initiativrik, flexibel och självgående. Du har ett sinne för ordning och det skadar inte om du har god lokalkännedom då du kommer tillbringa mycket av din arbetsdag ute på fältet. Då du i din roll kommer arbeta nära våra kunder är det viktigt att du trivs i mötet med människor och att du har en god känsla för service. Du trivs som bäst i roller där du får ta ansvar, jobba självständigt (och i grupp) och lösa utmaningar som uppstår längs vägen.

Då arbetet är emellanåt är fysiskt krävande krävs det att du har god fysik. Vi söker dig som innehar C-körkort. Har du YKB och/eller erfarenhet av att köra truck och hjullastare är det meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och möjligheten att fungera i gruppen.

DETTA ERBJUDER VI DIG

Ramudden erbjuder en stabil arbetsplats med stark sammanhållning och stor entreprenörsanda. Vi på Ramudden ser personalen som den viktigaste tillgången, därför satsar vi extra på våra medarbetare.
”Passion for health” är vår interna friskvårdssatsning som fokuserar på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare.
”Safety driving” är en intern satsning där vi utbildar vår personal i säker körning.

ANSÖK

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, så sök redan idag! Sista ansökningsdag 2022-06-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Björn Jonasson på 0709-261 227 eller bjorn.jonasson@roirekrytering.se.

Dela detta jobb

logo
DEPÅMEDARBETARE MED C-KORT TILL VÅR DEPÅ I MALMÖ ELLER LUND

Workspace Recruit