saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Digital Business Developer som brinner för Marketing Automation

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-03

Ansök nu

Digital Business Developer som brinner för Marketing Automation

Du som vill vara med på vår resa har nu en möjlighet att söka ett av energibranschens mest spännande och utvecklande jobb!  Vill du vara den som utvecklar vårt Marketing automation-verktyg till nästa nivå? Då är det dig vi letar efter!

Vi söker en Digital Business Developer som brinner för Marketing Automation.

• Du kommer vara en del av vår strategiska riktning kring hur vi når kunden på bästa sätt inom Marketing Automation 

• Du kommer driva och inspirera ett team/kollegor till att leverera mot samma vision och mål, utifrån ett agilt/scrumbaserat arbetssätt 

• Du kommer inspirera till nya innovativa idéer och optimering av hur vi använder våra system för att förstärka vår digitaliseringsresa och uppnå bästa kundupplevelse 

• Du kommer vara länken mellan våra affärsteam och IT - diskutera, utvärdera och prioritera nya idéer och inkomna behov med både affärsteam och IT-team 

• Du kommer aktivt bidra till att förbättra verksamhetens processer och arbetssätt 

Om teamet du kommer tillhöra

Du blir en del av ett Nordiskt team där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att driva, utveckla och leverera den digital roadmap som möjliggör Vattenfalls kundresors behov och strategi.

Tillsammans är ni ansvariga för att balansera Nordiska behov av utveckling av nya digitala lösningar, förbättrad funktionalitet samt hantering av incidenter i våra system och plattformar. Teamet är även ansvariga för att koordinera och prioritera krav från många kravställare inom den Nordiska säljorganisationen. Vi arbetar agilt enligt scrum-metodiken. 

Your profile

Kvalifikationer och tidigare erfarenheter 

Som person tror vi att du brinner för att koppla ihop kundupplevelsen med teknik och digitalisering. Du trivs med att arbeta i en operativ roll och har förmåga att ta ansvar och lösa uppkomna problem med kundens och verksamhetens bästa i åtanke. Du är trygg och stabil som person, och har mod att agera samt mod att tänka om ifall fler perspektiv ger annan viktig information. 

För att lyckas I rollen är du, eller har tidigare arbetat med: 

• 2+ år inom Marketing Automation och/eller marknadsföring i en säljningsorganisation med koppling mot IT-leverans och digital transformation 

• Erfarenhet av handhavande inom Marketing Automation system 

• Förmåga att arbeta krossfunktionellt mellan olika typer av team 

• Arbeta aktivt med en roadmap, analysera samt formulera affärsbehov och kravställningar mot IT-organisation 

• Erfarenhet av att arbeta utifrån Scrum/agil metodik 

• Webutveckling, dvs. nya funktionaliteter/förbättringar och kontinuerligt skapat mervärde är meriterande 

• Ledarskapserfarenhet i en produktägarroll, projektledare eller liknande är meriterande 

• Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Additional information

Vi erbjuder   
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  

Placeringsort  
Solna 

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Anna Maric 0706-123983 eller Mikko Toborg 0702-630490. För information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com. 

Fackliga representanter via Vattenfalls växel, 08 739 50 00 
Per Svensson (Akademikerna), Jens Morell (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna), Mikael Mukka (SEKO). 

Välkommen med din ansökan senast 3 december 2022. Urval och intervjuer sker fortlöpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.  

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

About the company

Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20 000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem. 

Inom affärsområde Vattenfall Customers & Solutions erbjuder vi företags- och privatkunder el och andra produkter som möjliggöra en fossilfri framtid. Digitalisering är ett av våra mest prioriterade områden och vi har som mål att bli fullt digitaliserade i vårt kundgränssnitt såväl som i våra interna processer.

Dela detta jobb

Digital Business Developer som brinner för Marketing Automation

Vattenfall AB