saljjobb.se

2019 fyller Vedum Kök & Bad 100 år. Vi har tillverkat kök för skandinaviska hem i ett sekel. Det har blivit många leveranser sedan snickaren Viktor Lindberg startade sin verksamhet i Vedum i Västergötland 1919 – och det har hänt en hel del både hos oss och i samhället i stort. Men vår vision att tillverka fina, funktionella och flexibla inredningar med hög kvalitet är fortfarande samma. Med våra 460 medarbetare och en omsättning på 775 Mkr är vi idag Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag.

Brinner du för digital marknadsföring och hemsidor? Är du målmedveten och söker ett omväxlande, utvecklande jobb där du har möjlighet att påverka? Nu söker vi dig som vill vara med och driva Vedums digitala resa framåt på ett effektivt och framgångsrikt sätt.

Rollbeskrivning: Som Digital kommunikatör på Vedum arbetar du med vår digitala marknadsföring av företaget. Din främsta uppgift är att dagligen arbeta med vår hemsida så den är uppdaterad och aktuell med rätt information. Vi ska under 2020 lansera en ny webbsida – i detta jobb blir du en viktig spelare. Du är också vår digitala specialist som tillsammans med Vedums kommunikationsavdelning ska ta vår marknadsföring till nästa nivå. Vi har precis påbörjat vår digitala resa och målet är att öka vår målgrupps engagemang, stärka vårt varumärke och säkerställa att vi finns på de plattformar vi valt. Du ansvarar för webbutveckling och uppdatering av vår webb samt jobbar för att vår kommunikation hänger ihop i samtliga digitala kanaler, där dina idéer och initiativ är värdefulla.

Som digital kommunikatör ingår du i ett team om fem personer i företagets marknadsföring- och kommunikationsavdelning. Avdelningen fungerar som en inhouse-byrå och är en resurs för hela företaget. Avdelningen är delaktiga i kampanjplanering, mässor, PR-samarbeten, kundevent mm. Du rapporterar till chef för Marknadsföring & kommunikation.  

Din profil Du är en målmedveten person som lever och andas digitala medier och dess utveckling. Vi tror att du framgångsrikt har arbetat med digital marknadsföring tidigare och är van att vara delaktig och skapa samt ansvara för innehåll på webben. Du har ett genuint intresse och förmåga att förstå konsumenten och dennes förväntningar. Utveckling och inköp av digital annonsering är något som du har erfarenhet av samt att jobba med uppdateringar i webbplattformar och sociala medier. Du har grundläggande kunskaper i SEO, SEM och email marketing, samt kunskaper i Photoshop. Vi lägger stor vikt vid din kommunikativa förmåga samt att du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket. Du är effektiv och trivs med att jobba i högt tempo. Vi ser gärna att du har ett intresse för inredning och konsumentnära produkter.

Vi erbjuder Ett omväxlande och utvecklande jobb som du har möjlighet att själv påverka. Arbete i en engagerad, generös och trevlig arbetsgrupp om fem personer. Yrkesmässig utveckling i ett expansivt familjeföretag som lever efter mottot "ett personligt och tryggt val".  

Tjänsten Heltid på vårt huvudkontor i Vedum. Tillsvidareanställning med tillträde snarast. Anställningen inleds med provanställning 6 månader.

Vill du veta mer Välkommen med frågor om tjänsten till Anna Lindblad, Chef för Marknadsföring & kommunikation på e-mail anna.lindblad@vedum.se. Anna har semester v 28-31 och besvarar dina mailfrågor när hon är åter från sin semester.

Ansökan Din ansökan vill vi gärna ha senast 25 augusti.  Vi tillämpar fortlöpande urval under ansökningstiden.

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Logga

Digital kommunikatör

Ort
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Dela detta jobb