saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Digital marketing specialist - 1 års gig i Malmö

Företag Gigstep
Ort
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Digital marketing specialist - 1 års gig i Malmö

Det digitala marknads-teamet på ett av Nordens mest välkända företag behöver din stöttning under 1 år när deras kollega går på föräldraledighet. Teamet består av 4 personer (inklusive dig) och arbetar med den digitala marknadsföringen tätt tillsammans med både utvecklingsavdelningen och marknadsavdelningen. Tillsammans är det ni som skapar en enastående kundresa för oss konsumenter. Varje dag. 

Ditt fokus kommer vara första delen på kundresan - du ska se till så att konsumenterna hittar till deras app! Fokus är: Paid Digital Performance Marketing. Du kommer beställa content från vårt design team, följa upp och optimera era kampanjer.

Mycket av den interna kommunikationen sker på engelska då du arbetar med marknadsavdelningar i flera olika länder. Som person gillar du att ta eget ansvar, arbeta analytiskt och lösningsorienterat. Du är business smart och lösningsorienterad. Din drivkraft att skapa resultat är stark. Ni arbetar tätt tillsammans i teamet och ni tror på att de bästa resultaten nås när alla säger vad de tycker. Ni har alla ansvar för olika delar av kundresan och det är ni tillsammans som skapar resultat. 

Främsta fokus är Facebook & Instagram (Meta), men kanske kommer ni tillsammans överens om att även marknadsföra er på andra kanaler? 

Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom området och har skaffat dig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från praktik eller arbete. 

Period: 1 oktober 2022 - 30 september 2023

Placering: Malmö

Dela detta jobb

logo
Digital marketing specialist - 1 års gig i Malmö

Gigstep