saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Digital Marketing Specialist till växande byrån Webshark

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-16

Ansök nu

Digital Marketing Specialist till växande byrån Webshark

Vi på Webshark är ett team bestående av unga och drivna talanger inom digital marknadsföring som drivs av att skapa framgång för våra kunder. Vi erbjuder effektiva och kreativa lösningar för hur bolag ska driva resultat digitalt. Vi har hjälpt allt från miljardbolag till startupbolag till bättre lönsamhet i sin annonsering och synlighet och det här är bara början.

 

Nu söker vi två digitala marknadsföringsspecialister som vill vara med på vår spännande tillväxtresa och ha kul längs vägen.

Vad rollen innehåller

I rollen som Digital Marketing Specialist kommer du att arbeta med att planera, genomföra och följa upp våra kunders digitala kampanjer. Du bidrar med löpande dialog med våra kunder för att sätta upp och genomföra sökordsoptimering, Google Ads och annonsering i sociala medier. Du rapporterar till och samarbetar tätt med vår seniora digitala marknadsstrateg.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Sätta upp, optimera och följa upp betalda marknadsföringskampanjer (paid ads) i sociala medier och via Google Ads (SEM, PPC)
  • Implementera, optimera och följa upp sökordsoptimering
  • Analysera och skapa insikter utifrån kampanjresultat (tex via Google Analytics)
  • Tagga upp kampanjer och felsöka i Google Tag Manager och/eller liknande verktyg
  • Vara delaktig i idégenerering för våra kunder
  • Identifiera trender och testa olika kanaler

Vem är du?

Du är en positiv, ambitiös och noggrann person med stort driv och intresse för digital marknadsföring. Du står i startgroparna av din karriär och är utvecklingsfokuserad och målinriktad. Du har en förmåga att ta egna initiativ, har god problemlösningsförmåga samt ett kreativt arbetssätt. Det är viktigt att du är en prestigelös person som är beredd att hjälpa till där det behövs, är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid. Du har lätt för att hantera och lära dig nya uppgifter och verktyg och du har ett stort digitalt intresse.

Kvalifikationer för rollen:

  • Relevant eftergymnasial examen inom digital marknadsföring
  • Gärna något års arbetslivserfarenhet eller praktik från liknande roll
  • Flytande svenska och god engelska i både tal och skrift
  • Kunskap i SEO, SEM och annonsering i sociala medier och de verktyg som krävs för att hantera dessa (till exempel Meta Ads Manager & LinkedIn Campaign Manager, Google Tag Manager, Google Analytics, Google Ads)

Vad vi kan erbjuda dig

Hos oss på Webshark får du en omväxlande, utmanande och utvecklande roll i en ungt och entreprenöriellt bolag med stark tillväxt. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst i en inkluderande kultur med fantastiska kunder och fina möjligheter att växa i takt med bolaget. Webshark har kontor i centrala Stockholm.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Webshark med Jurek Marketing & Communication. Om du tycker rollen låter intressant och passar in på dig och din profil, skicka då din ansökan via www.jurek.se. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se 

Vi behandlar ansökningar löpande så ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Digital Marketing Specialist till växande byrån Webshark

Jurek