saljjobb.se

logga

Digital Marknadskoordinator

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-12-09

Ansök nu

Digital Marknadskoordinator

Om Tjänsten
Som Marknadskoordinator hos vår kund arbetar du i en bred, operativ roll med företagets marknadsföring och kommunikation utifrån ett varumärkes- och affärsperspektiv. Du är med i hela processen från kampanjstart till att ta fram rapporter på våra marknadsinsatser. Du producerar grafiskt material och tilltalande copy samt sätter samman nyhetsbrev och skickar ut dessa. För våra sociala medier tar du foto och skapar film. Omvärldsbevakning är en viktig del och kunden är alltid ditt fokus.
Du rapporterar till Nordiska Marknadschefen.

Om dig
Du är en positiv, prestigelös och självständig person med hög arbetskapacitet och en god känsla för estetik, som tycker om att arbeta i en föränderlig miljö. Du har en hög kvalitetskänsla för tonalitet och varumärkesidentitet och du har lätt för att hitta lösningar till problem. Du är en leveranssäker person som drivs av tydliga resultat. För att lyckas och trivas i rollen måste du vara strukturerad och engagerad samt ha förmågan att driva flera projekt samtidigt.

Erfarenhet
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom Media och Kommunikation eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation inom B2C, med tyngdpunkt på e-commerce och digital marknadsföring, gärna med erfarenhet från rese- mode- eller mediabranschen. Du är van vid att arbeta med digitala verktyg som till exempel Wordpress, nyhetsbrevverktyg och Sociala medier. Du är en god skribent med bra känsla för färg och form, som med enkelhet skapar content för olika kanaler och målgrupper.

Du behöver ha god erfarenhet av följande;
• Officepaketet
• Adobe; Indesign, Illustrator, Photoshop, Spark
• Google Analytics och Google my Business
• Facebook BM
• Sociala Medier
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Är du dessutom en van användare av Hubspot och Wordpress ser vi det som ett stort plus.

Du erbjuds
Detta är en tjänst på heltid med start så snart som möjligt och pågår fram till juni 2021. Du du blir anställd som konsult hos Jurek. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Lotta Köhler; lotta.kohler@jurek.se, eller Martina Alexandersson; martina.alexandersson@jurek.se
Varmt välkommen med din ansökan.

 

Dela detta jobb

logga
Digital Marknadskoordinator

Jurek