saljjobb.se

Distriktsäljare Ventilation

Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Distriktsäljare Ventilation

Kort om tjänsten

Som Lindabs distriktsäljare i region Kalmar har du ansvar för försäljning och utveckling av dina kunder som finns i bygg- och fastighetsbranschen, bland föreskrivande led samt ventilationsföretag. Här får du arbeta med högkvalitativa lösningar i ett branschledande företag!

Sökord: byggbranschen, bygg, vent, byggnads, klimatanläggning,styrteknik, reglerteknik, servicetekniker

Om verksamheten

Lindab är ett ledande ventilationsbolag i Europa. Lindab utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för energieffektiv ventilation och ett hälsosamt inomhusklimat. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet och miljötänkande.

Lindabs försäljning i Sverige sker via vår försäljningsorganisation Lindab Sverige AB, med huvudkontor i Ängelholm och proffsbutiker på ett 30-tal orter runt om i landet. Lindab Sverige AB har ca 230 anställda och en omsättning på drygt 1 500 MSEK.

Lindabkoncernen omsatte 9 166 MSEK år 2020 och är etablerad i 24 länder med ca 5 000 medarbetare.

För mer information om Lindab, besök oss på: www.lindab.se

Mer om tjänsten

Du kommer att ha din hemvist i Lindabs proffsbutik i Kalmar där dina närmaste kollegor finns. Ni har ett gemensamt intresse i regionen men olika ansvarsområden, ditt är att representera Lindab ute på fältet bland gamla och nya kunder som finns i industri, bygg- eller fastighetsbranschen – kort sagt alla som planerar eller installerar ventilationslösningar. Kunderna har varierande storlek och olika typer av behov och utmaningar. Du kan branschen och produkterna och är därmed en trygg representant för Lindab ute hos kunderna.

Du kommer att ingå i teamet för försäljningsregion Syd/Öst som sträcker sig över Jönköping, Växjö och Kalmar. I ditt distrikt, Kalmar med omnejd, planerar du självständigt dina resor och kundmöten. Du har din försäljningschef som coachar dig och kollegor runt om i Sverige att samarbeta med.

Din profil

Du kommer från branschen och kan ventilation! Du arbetar idag eller har tidigare arbetat som projektledare, montör, styr- och reglertekniker, servicetekniker eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning, gärna från en liknande roll. Att resa mycket är inga problem för dig, du är trygg i uppsökande försäljning och har ett stort intresse för att driva dina affärer.

Du har körkort. Du talar och skriver en vårdad svenska och engelska.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 30 juni. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

 

Dela detta jobb

Distriktsäljare Ventilation

Dreamwork Scandinavia AB