saljjobb.se

 

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Med två affärsområden verkar vi både för villaägare, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Från att vara lokala i Dalarna för tjugo år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad.

 Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen.

Vi söker dig med starkt driv som vill bli säljare hos Sveriges ledande företag i branschen. Du blir vår representant på din lokala marknad. Som säljare hos Mockfjärds Fönster AB har du de bästa fönsterlösningarna för varje enskild kund. Du arbetar med kompletta fönsterbyten utefter varje kunds behov. Som säljare hos oss jobbar du i ett distrikt med ensamrätt i ett geografiskt område, det är du som bearbetar inkommande förfrågningar/leads och det är även du som gör den lokala marknadsbearbetningen för att attrahera nya kunder. Montagen sköts av ditt lokala montageteam, kontrakterade via Mockfjärds Fönstermästaren.

Dina kunder är villaägare. Du möter kunder som tagit kontakt med oss och har ett uttalat behov. Din roll som säljare innebär att du är Fönstermästaren kring våra produkter och lösningar, du är rådgivande samt jobbar mot våra tydliga gemensamma mål. För att nå dessa mål har du full support från hela vår organisation.

Som säljare hos Mockfjärds Fönster ger vi dig de bästa förutsättningar genom att erbjuda dig ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och mentorskap m.m.

Omfattning: Heltid. Körkort är ett krav.
Områden vi expanderar i: Nyköping, Oxelösund, Trosa, Vagnhärad.

Utöver det erbjuder vi dig:

-Grundlön och provision utan tak.
-Vi tillgodoser ser dig självklart med alla säljverktyg du behöver samt 
  mobil, dator m.m.
-Möjlighet till tjänstebil.
-Egen målbudget och därmed eget ansvar under frihet som vi brukar
 kalla det. 
-Du planerar dina veckor själv och arbetar tider som passar dig och
 kunderna bäst.

Sista ansökningsdag: 29 februari 2020. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, ansök därför omgående. Bifoga gärna ditt CV i PDF-format.

För mer information: https://mockfjards.se/karriar/saljare

Kvalifikationer:
 Vi ser att du minst har 3-årig gymnasial eller annan likvärdig utbildning/bakgrund och du behärskar svenska bra i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kommer att ge dig grund och vidareutbildningar i vår interna Akademi. För att trivas hos Mockfjärds Fönstermästaren behöver du vara trygg, social och ansvarstagande. Vi söker dig som är målinriktad och har ett enormt eget driv. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt mot gemensamma mål.

För frågor om tjänsten kontakta Mattias Andersson på nummer 0241-793737.
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail, endast via länk i annonsen.

Ansvarig rekryterare

Leif Jakobsson

leif.jakobsson@mockfjards.se

 

 

Logo

Distriktsansvarig säljare

Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb