saljjobb.se

Logo

Distriktsansvarig säljare för Däckverkstäder till Continova

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Distriktsansvarig säljare för Däckverkstäder till Continova

Distriktsansvarig säljare för Däckverkstäder till Continova

Trivs du som bäst när du får möta kunder, sälja kvalitetsprodukter och bygga relationer? Rollen som distriktsansvarig säljare på Continova erbjuder dig en varierad roll där du harstor möjlighet att påverka ditt eget arbete.

Om företaget

Continova är en rikstäckande och professionell leverantör till däck- och bilverkstäder. De har ett brett produktsortiment för att säkerställa kvalitet och flexibilitet i leveransen till sina kunder. Med ett stort utbud av produkter såsom däckmaskiner, fordonslyftar, plåt och skadeutrustning, verkstadsinredning och förbrukningsmateriel. De erbjuder de även lösningar inom verkstadsplanering samt utbildningar.

Huvudkontoret ligger i Kungsbacka med lager och administration i trevliga lokaler, företaget är representerat rikstäckande med representanter på fältet och de är totalt ca 45 anställda.

Arbetsuppgifter

Som distriktsansvarig på Continova ansvarar du för försäljningen mot Däckfackhandeln i mellan- Sverige. Dina kunder varierar från enmansföretag till större verkstäder och ditt fokus ligger på att bygga en relation med alla aktörer inom ditt distrikt. Continova erbjuder ett brett produktsortiment och där du med stort engagemang gärna demonstrerar nya maskiner, produkter och tillbehör för dina kunder. I rollen som distriktsansvarig arbetar du efter budgetmål och du lägger själv upp ditt arbete och din strategiska planering för hur du ska nå dessa. Du utgår från hemmet och fokuserar ditt arbete på att göra säljande kundbesök. Leveranser sker både från bilen och från vårt huvudlager. Ditt arbete innebär att vara rådgivande och professionell leverantör med en mycket bred och kvalitativ produktportfölj.

Distriktet sträcker sig över Värmland, Närke. Västmanland och Södermanland. Lämplig utgångs ort Örebro med omnejd. Övernattningar kan komma att förekomma.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi tror att du som söker en person som motiveras att driva ditt eget arbete och planera strategiskt för att nå dina mål. Du känner dig trygg i kontakten med nya människor och du trivs som bäst när du får vara ute och besöka kund i ditt distrikt. I din roll som säljare drivs du av att skapa långsiktiga samarbeten och strävar efter att bygga relationer med dina kunder. Vidare brinner du för att träffa nya människor och leverera lösningar till såväl kunder som kollegor.

• Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med tekniska produkter och har en erfarenhet från Däckbranschen

• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

• Det är vi ser gärna att du arbetat mot eller har praktisk erfarenhet av Däckverkstäder/verkstäder samt erfarenhet av egen kundkontakt.

Du erbjuds

Jobbar du på Continova hamnar du på ett attraktivt företag med familjär företagskultur i en platt organisation. Trots att du arbetar självständigt i ditt distrikt har du ett nära samarbete med vår Inhouse avdelning i form av produktansvariga och serviceavdelning. Arbetsfordon, telefon och dator ingår i tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist 0739-42 56 10 alternativt via mail: karin.kvist@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag.

Dela detta jobb

Logo
Distriktsansvarig säljare för Däckverkstäder till Continova

Jurek Bemanning