saljjobb.se

DISTRIKTSSÄLJARE I STOCKHOLM

Företag Nibe AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-08

Ansök nu

DISTRIKTSSÄLJARE I STOCKHOLM

Ett intressant och roligt jobb för en självgående person som vill arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken och en produktportfölj av högsta klass.

NIBEs framgångar beror till stor del på ett starkt lagarbete där man jobbar mot gemensamma mål och vi söker en teamspelare som blir en del av en mycket kompetent grupp.

Kundbearbetningen i Sverige sker bl a genom 18 distriktssäljare runtom i landet. Dessutom finns ytterligare 17 personer på innesälj på huvudkontoret i Markaryd inom teknik, administration etc.

ARBETSUPPGIFT:
Vi söker en entusiastisk och ambitiös distriktssäljare som bearbetar, informerar och utbildar grossister, rörinstallatörer och konsulter. Du kommer att arbeta inom NIBE Energy Systems. Distriktet gäller Stockholm.

Tjänsten kräver servicekänsla, noggrannhet och precision. Du kommer att representera ett av Sveriges starkaste varumärken som förknippas med en högklassig produktportfölj och en stark eftermarknadssupport.

DIN BAKGRUND:
Vi tror att du har ett stort teknikintresse med arbetslivserfarenhet från klimatanläggningar och dimensionering av effekt samt energiberäkningar. En bakgrund som installatör, konsult, projektledare eller kalkylator inom VVS ser vi som intressanta erfarenheter.

Du är en entusiastisk och ambitiös person som tycker om att göra affärer och utveckla kundrelationer. NIBE erbjuder möjligheter att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i en framtidsbransch.
ANSÖKAN:
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 6 oktober 2019. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster", Önskas mer vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

Hjärtligt välkommen!

FAKTA OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

 

KONTAKTPERSONER

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

NIklas Rönnäng

Försäljningschef Sverige

0433-27 30 00

niklas.ronnang@nibe.se

 

Dela detta jobb

DISTRIKTSSÄLJARE I STOCKHOLM

Nibe AB